1. Cottelli Plus Size Kanten Riem Top Beha met Licht Gevoerde Open Cups en Stijlvolle Buste Ring Maat 95F.

Cottelli Plus Size Kanten Riem Top Beha met Licht Gevoerde Open Cups en Stijlvolle Buste Ring Maat 95F.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Cottelli Plus Size Kanten Riem Top Beha met Licht Gevoerde Open Cups en Stijlvolle Buste Ring Maat 95F.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Cottelli Plus Size Kanten Riem Top Beha met Licht Gevoerde Open Cups en Stijlvolle Buste Ring Maat 95F. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Cottelli Plus Size Kanten Riem Top Beha met Licht Gevoerde Open Cups en Stijlvolle Buste Ring Maat 95F.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie BH's

BH-maat

95F

Special look

Kant

Kledingmaat

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyamide | Elastaan

Open kruis

Type BH

Beugel bh

Sluiting

Haak- en oogsluiting

Omschrijving van Cottelli Plus Size Kanten Riem Top Beha met Licht Gevoerde Open Cups en Stijlvolle Buste Ring Maat 95F.

Deze Cottelli Plus Size kanten riem top beha met licht gevoerde open cups en stijlvolle buste ring maat 95F is een perfecte combinatie van stijl en sensualiteit. De kanten beha is voorzien van een riem met verstelbare haken voor een perfecte pasvorm, het is gemaakt van een zacht en flexibel materiaal dat zorgt voor een aangename pasvorm. De open cups geven je partner een intieme blik op je vrouwelijke rondingen. De stijlvolle buste ring versierd met kanten bloemen en kristallen steentjes staat garant voor een ondeugende look. De beha is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 95F. Laat jezelf zien en voel je sexy en verleidelijk met deze Cottelli Plus Size Kanten Riem Top Beha met Licht Gevoerde Open Cups en Stijlvolle Buste Ring. De luxueuze afwerking en het zachte materiaal zorgen voor een onweerstaanbaar effect!

Veelgestelde vragen over Cottelli Plus Size Kanten Riem Top Beha met Licht Gevoerde Open Cups en Stijlvolle Buste Ring Maat 95F.

De maat van Cottelli Plus Size Kanten Riem Top Beha met Licht Gevoerde Open Cups en Stijlvolle Buste Ring Maat 95F. is als volgt:

BH-maat: 95F

Kledingmaat:

Cottelli Plus Size Kanten Riem Top Beha met Licht Gevoerde Open Cups en Stijlvolle Buste Ring Maat 95F. heeft een Kant, is Zwart van kleur en heeft een open kruis: .

Cottelli Plus Size Kanten Riem Top Beha met Licht Gevoerde Open Cups en Stijlvolle Buste Ring Maat 95F. is een Beugel bh gemaakt van Polyamide | Elastaan en heeft als sluiting: Haak- en oogsluiting.

Je kunt Cottelli Plus Size Kanten Riem Top Beha met Licht Gevoerde Open Cups en Stijlvolle Buste Ring Maat 95F. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Cottelli Plus Size Kanten Riem Top Beha met Licht Gevoerde Open Cups en Stijlvolle Buste Ring Maat 95F. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie