1. Amorable Sexy Lingerie Open Kruis Transparant One Size Erotisch.

Amorable Sexy Lingerie Open Kruis Transparant One Size Erotisch.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Amorable Sexy Lingerie Open Kruis Transparant One Size Erotisch.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Amorable Sexy Lingerie Open Kruis Transparant One Size Erotisch. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Amorable Sexy Lingerie Open Kruis Transparant One Size Erotisch.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Slips Strings & Slips

BH-maat

Special look

Kant

Kledingmaat

One size

Kleur

Wit, Transparant

Materiaal

Polyamide

Open kruis

Ja

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Amorable Sexy Lingerie Open Kruis Transparant One Size Erotisch.

De Amorable Sexy Lingerie Open Kruis Transparant One Size Erotisch is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal. De tangaslip heeft een open kruis aan de voorzijde, waardoor je je partner nog meer kan verleiden. De sluiting aan de achterzijde is gemaakt van verstelbare bandjes, zodat je de lingerie op maat kunt aanpassen. De lingerie is one size, waardoor hij geschikt is voor vrijwel iedereen. Deze lingerie is niet alleen perfect om je partner mee te verrassen, maar ook voor jezelf. Draag de lingerie onder je dagelijkse kleding om je dag wat extra spannend te maken, of draag hem op een speciale gelegenheid voor een bijzondere avond. De Amorable Sexy Lingerie Open Kruis Transparant One Size Erotisch is een unieke en spannende optie die jouw seksleven zeker naar een hoger niveau zal tillen.

Veelgestelde vragen over Amorable Sexy Lingerie Open Kruis Transparant One Size Erotisch.

De maat van Amorable Sexy Lingerie Open Kruis Transparant One Size Erotisch. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: One size

Amorable Sexy Lingerie Open Kruis Transparant One Size Erotisch. heeft een Kant, is Wit, Transparant van kleur en heeft een open kruis: Ja.

Amorable Sexy Lingerie Open Kruis Transparant One Size Erotisch. is een gemaakt van Polyamide en heeft als sluiting: .

Je kunt Amorable Sexy Lingerie Open Kruis Transparant One Size Erotisch. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Amorable Sexy Lingerie Open Kruis Transparant One Size Erotisch. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie