1. Sexy slip met open kruis - Vlinder string Sexy lingerie Erotische string seks string Pikant slipje.

Sexy slip met open kruis - Vlinder string Sexy lingerie Erotische string seks string Pikant slipje.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Sexy slip met open kruis - Vlinder string Sexy lingerie Erotische string seks string Pikant slipje.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Sexy slip met open kruis - Vlinder string Sexy lingerie Erotische string seks string Pikant slipje. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Sexy slip met open kruis - Vlinder string Sexy lingerie Erotische string seks string Pikant slipje.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Strings Strings & Slips

BH-maat

Special look

Kant

Kledingmaat

One size

Kleur

Rood

Materiaal

100% polyester | Spandex

Open kruis

Ja

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Sexy slip met open kruis - Vlinder string Sexy lingerie Erotische string seks string Pikant slipje.

Deze string is gemaakt van een soepele stof die zacht aanvoelt op de huid. De string heeft een pikante open kruis die de aandacht trekt. De string is afgewerkt met kanten details die de string een sexy uitstraling geven. De string heeft een vlinderprint die de aandacht trekt. De string heeft een aantrekkelijke pasvorm en zit erg comfortabel. Deze sexy lingerie is ideaal om jouw partner te verrassen met de opvallende rode kleur en de pikante open kruis. De stof voelt zacht aan op de huid en heeft een aantrekkelijke pasvorm. De string heeft kanten details die de sexy uitstraling verhogen en een vlinderprint die de aandacht trekt. Deze string heeft alles om jouw partner te verrassen met iets nieuws en spannends.

Veelgestelde vragen over Sexy slip met open kruis - Vlinder string Sexy lingerie Erotische string seks string Pikant slipje.

De maat van Sexy slip met open kruis - Vlinder string Sexy lingerie Erotische string seks string Pikant slipje. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: One size

Sexy slip met open kruis - Vlinder string Sexy lingerie Erotische string seks string Pikant slipje. heeft een Kant, is Rood van kleur en heeft een open kruis: Ja.

Sexy slip met open kruis - Vlinder string Sexy lingerie Erotische string seks string Pikant slipje. is een gemaakt van 100% polyester | Spandex en heeft als sluiting: .

Je kunt Sexy slip met open kruis - Vlinder string Sexy lingerie Erotische string seks string Pikant slipje. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Sexy slip met open kruis - Vlinder string Sexy lingerie Erotische string seks string Pikant slipje. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie