1. Cottelli Plus Size Lingerie Set van Kant Open Kruis en Borsten met Parelbanden Maat 2XL.

Cottelli Plus Size Lingerie Set van Kant Open Kruis en Borsten met Parelbanden Maat 2XL.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Cottelli Plus Size Lingerie Set van Kant Open Kruis en Borsten met Parelbanden Maat 2XL.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Cottelli Plus Size Lingerie Set van Kant Open Kruis en Borsten met Parelbanden Maat 2XL. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Cottelli Plus Size Lingerie Set van Kant Open Kruis en Borsten met Parelbanden Maat 2XL.

Merk

Cottelli Collection

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Lingeriesets

BH-maat

XXL

Special look

Kant

Kledingmaat

XXL

Kleur

Wit

Materiaal

Polyamide

Open kruis

Ja

Type BH

Multiway bh

Sluiting

Omschrijving van Cottelli Plus Size Lingerie Set van Kant Open Kruis en Borsten met Parelbanden Maat 2XL.

Deze Cottelli Lingerie Set met een open kruis en borsten met parelbanden is gemaakt van fijn kant. De stof voelt heerlijk zacht aan en geeft een zeer verleidelijk effect. De set is eenvoudig aan te trekken en zorgt ervoor dat u er prachtig uitziet en zich heerlijk sexy voelt. De kanten bandjes lopen over je schouders en zorgen ervoor dat de set mooi op zijn plaats blijft zitten. De cups hebben een open kruis en borsten met parelkettingen die er verleidelijk uitzien. De parels lopen over de borsten en langs het kruis wat een extra vleugje glamour aan de set geeft. De open cups geven precies genoeg onthulling, terwijl je toch een sexy lingeriesetje draagt. Ook het kruis is open zodat jij en je partner alle ruimte hebben om te genieten. De set is verkrijgbaar in maat 2XL en is perfect voor iedereen die een verleidelijk lingeriesetje zoekt dat comfortabel en stijlvol is.

Veelgestelde vragen over Cottelli Plus Size Lingerie Set van Kant Open Kruis en Borsten met Parelbanden Maat 2XL.

De maat van Cottelli Plus Size Lingerie Set van Kant Open Kruis en Borsten met Parelbanden Maat 2XL. is als volgt:

BH-maat: XXL

Kledingmaat: XXL

Cottelli Plus Size Lingerie Set van Kant Open Kruis en Borsten met Parelbanden Maat 2XL. heeft een Kant, is Wit van kleur en heeft een open kruis: Ja.

Cottelli Plus Size Lingerie Set van Kant Open Kruis en Borsten met Parelbanden Maat 2XL. is een Multiway bh gemaakt van Polyamide en heeft als sluiting: .

Je kunt Cottelli Plus Size Lingerie Set van Kant Open Kruis en Borsten met Parelbanden Maat 2XL. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Cottelli Plus Size Lingerie Set van Kant Open Kruis en Borsten met Parelbanden Maat 2XL. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie