1. Mandy Mystery Lingerie Wetlook Jarretel Gordel met Kousen voor een Spannende Date Maat XL.

Mandy Mystery Lingerie Wetlook Jarretel Gordel met Kousen voor een Spannende Date Maat XL.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Mandy Mystery Lingerie Wetlook Jarretel Gordel met Kousen voor een Spannende Date Maat XL.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Mandy Mystery Lingerie Wetlook Jarretel Gordel met Kousen voor een Spannende Date Maat XL. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Mandy Mystery Lingerie Wetlook Jarretel Gordel met Kousen voor een Spannende Date Maat XL.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Kousen & Panty's Kousen

BH-maat

Special look

Wetlook

Kledingmaat

XL

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester | Polyamide

Open kruis

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Mandy Mystery Lingerie Wetlook Jarretel Gordel met Kousen voor een Spannende Date Maat XL.

De Mandy Mystery Lingerie Wetlook Jarretel Gordel met Kousen is perfect voor een spannende date of een vrijgezellenfeest. De gordel is gemaakt van een luxe, zacht materiaal, wat comfortabel aanvoelt. De gordel is voorzien van een grote sluiting aan de voorkant, wat de stijl en het comfort verhoogt. De bijpassende kousen hebben een elegante, vrouwelijke look en zijn gemaakt van 100% polyamide. De Mandy Mystery Lingerie Wetlook Jarretel Gordel met Kousen is verkrijgbaar in verschillende maten. De maat XL is perfect voor vrouwen met een maatje meer. Het is een ideale keuze voor vrouwen die zich sexy en krachtig willen voelen. De gordel en kousen zijn verkrijgbaar in een onweerstaanbare zwarte kleur, wat het mysterieuze en verleidelijke effect vergroot. De lingerie is wasbaar en zal de prachtige kleur behouden.

Veelgestelde vragen over Mandy Mystery Lingerie Wetlook Jarretel Gordel met Kousen voor een Spannende Date Maat XL.

De maat van Mandy Mystery Lingerie Wetlook Jarretel Gordel met Kousen voor een Spannende Date Maat XL. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: XL

Mandy Mystery Lingerie Wetlook Jarretel Gordel met Kousen voor een Spannende Date Maat XL. heeft een Wetlook, is Zwart van kleur en heeft een open kruis: .

Mandy Mystery Lingerie Wetlook Jarretel Gordel met Kousen voor een Spannende Date Maat XL. is een gemaakt van Polyester | Polyamide en heeft als sluiting: .

Je kunt Mandy Mystery Lingerie Wetlook Jarretel Gordel met Kousen voor een Spannende Date Maat XL. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Mandy Mystery Lingerie Wetlook Jarretel Gordel met Kousen voor een Spannende Date Maat XL. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie