1. Burlesque rok Petticoat met roze biesjes en strik burlesque kostuum carnaval vrouw lingerie sensueel moulin rouge.

Burlesque rok Petticoat met roze biesjes en strik burlesque kostuum carnaval vrouw lingerie sensueel moulin rouge.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Burlesque rok Petticoat met roze biesjes en strik burlesque kostuum carnaval vrouw lingerie sensueel moulin rouge.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Burlesque rok Petticoat met roze biesjes en strik burlesque kostuum carnaval vrouw lingerie sensueel moulin rouge. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Burlesque rok Petticoat met roze biesjes en strik burlesque kostuum carnaval vrouw lingerie sensueel moulin rouge.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Sexy nachtmode Nachtjurkjes

BH-maat

Special look

Kledingmaat

Kleur

Zwart

Materiaal

Open kruis

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Burlesque rok Petticoat met roze biesjes en strik burlesque kostuum carnaval vrouw lingerie sensueel moulin rouge.

De Burlesque rok Petticoat is een perfecte optie voor dames die de show willen stelen met hun burlesque outfit. Deze transparante rok heeft een met biesjes versierde zoom en een strik aan de taille. Het subtiele roze kleurtje en het eenvoudige design maken dit kledingstukje perfect voor alle gelegenheden. Het is makkelijk te combineren met andere kledingstukken voor een komplete burlesque look. De Petticoat is dan ook onmisbaar in een moulin rouge kostuum. Dit kledingstuk is gemaakt van een licht, ademend materiaal dat heerlijk aanvoelt tegen de huid. De rok is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je hem op maat kunt maken. De Burlesque rok Petticoat is perfect voor carnavalskostuums, voor een avondje uit of voor een feestje met vrienden. Het is een kledingstuk dat je kan dragen voor een sensuele uitstraling.

Veelgestelde vragen over Burlesque rok Petticoat met roze biesjes en strik burlesque kostuum carnaval vrouw lingerie sensueel moulin rouge.

De maat van Burlesque rok Petticoat met roze biesjes en strik burlesque kostuum carnaval vrouw lingerie sensueel moulin rouge. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat:

Burlesque rok Petticoat met roze biesjes en strik burlesque kostuum carnaval vrouw lingerie sensueel moulin rouge. heeft een , is Zwart van kleur en heeft een open kruis: .

Burlesque rok Petticoat met roze biesjes en strik burlesque kostuum carnaval vrouw lingerie sensueel moulin rouge. is een gemaakt van en heeft als sluiting: .

Je kunt Burlesque rok Petticoat met roze biesjes en strik burlesque kostuum carnaval vrouw lingerie sensueel moulin rouge. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Burlesque rok Petticoat met roze biesjes en strik burlesque kostuum carnaval vrouw lingerie sensueel moulin rouge. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie