1. Mandy Mystery Lingerie Mix Motief Open Jarretel Top met Aangehechte Kousen voor Wilde Avonturen One Size.

Mandy Mystery Lingerie Mix Motief Open Jarretel Top met Aangehechte Kousen voor Wilde Avonturen One Size.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Mandy Mystery Lingerie Mix Motief Open Jarretel Top met Aangehechte Kousen voor Wilde Avonturen One Size.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Mandy Mystery Lingerie Mix Motief Open Jarretel Top met Aangehechte Kousen voor Wilde Avonturen One Size. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Mandy Mystery Lingerie Mix Motief Open Jarretel Top met Aangehechte Kousen voor Wilde Avonturen One Size.

Merk

Mandy mystery Line

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Lingeriesets

BH-maat

36C

Special look

Kant

Kledingmaat

One size

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyamide

Open kruis

Nee

Type BH

Multiway bh

Sluiting

Omschrijving van Mandy Mystery Lingerie Mix Motief Open Jarretel Top met Aangehechte Kousen voor Wilde Avonturen One Size.

Je zult het allemaal zien als je de Mandy Mystery Lingerie Mix Motief Open Jarretel Top met Aangehechte Kousen voor Wilde Avonturen aantrekt. De jarretel top is gemaakt van hoogwaardige stoffen met een mooie kanten print. De top heeft een diep uitgesneden decolleté en een kanten lint dat de taille omsluit. De top is verstelbaar met een achterzijde met klittenband. Daarnaast is er een jarretelband met vier haken en ogen aan de achterkant. De kousen zijn gemaakt van zachte en comfortabele stof met een mooie kanten rand aan de bovenkant. Ze zijn verkrijgbaar in de maten One Size. Deze prachtige set is perfect om je wilde avonturen te beginnen. De combinatie van de stoffen en de jarretel en kousen geeft je een zelfverzekerde uitstraling en een stijl die je met trots zal dragen. Met deze Mandy Mystery Lingerie Mix Motief Open Jarretel Top met Aangehechte Kousen voor Wilde Avonturen kun je je avontuurlijke reis beginnen.

Veelgestelde vragen over Mandy Mystery Lingerie Mix Motief Open Jarretel Top met Aangehechte Kousen voor Wilde Avonturen One Size.

De maat van Mandy Mystery Lingerie Mix Motief Open Jarretel Top met Aangehechte Kousen voor Wilde Avonturen One Size. is als volgt:

BH-maat: 36C

Kledingmaat: One size

Mandy Mystery Lingerie Mix Motief Open Jarretel Top met Aangehechte Kousen voor Wilde Avonturen One Size. heeft een Kant, is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Nee.

Mandy Mystery Lingerie Mix Motief Open Jarretel Top met Aangehechte Kousen voor Wilde Avonturen One Size. is een Multiway bh gemaakt van Polyamide en heeft als sluiting: .

Je kunt Mandy Mystery Lingerie Mix Motief Open Jarretel Top met Aangehechte Kousen voor Wilde Avonturen One Size. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Mandy Mystery Lingerie Mix Motief Open Jarretel Top met Aangehechte Kousen voor Wilde Avonturen One Size. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie