1. Nachtjapon-Sexy-Kant-Dames Lingerie-Goedkoop-Vrouwen-Satijnlook.

Nachtjapon-Sexy-Kant-Dames Lingerie-Goedkoop-Vrouwen-Satijnlook.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Nachtjapon-Sexy-Kant-Dames Lingerie-Goedkoop-Vrouwen-Satijnlook.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Nachtjapon-Sexy-Kant-Dames Lingerie-Goedkoop-Vrouwen-Satijnlook. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Nachtjapon-Sexy-Kant-Dames Lingerie-Goedkoop-Vrouwen-Satijnlook.

Merk

Merkloos / Sans marque

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Sexy nachtmode Babydolls

BH-maat

Special look

Kledingmaat

S/M

Kleur

Paars

Materiaal

Katoen

Open kruis

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Nachtjapon-Sexy-Kant-Dames Lingerie-Goedkoop-Vrouwen-Satijnlook.

Deze paarse nachtjapon heeft een verleidelijk uiterlijk en een luxe satijnen look. De buste is afgewerkt met witte en paarse kant die ook aan de onderkant terug komt. De kanten details geven de japon een unieke uitstraling. De open rug voegt extra sensualiteit toe aan het geheel, waarmee je een perfecte aanvulling maakt op elke lingerieset. De japon is gemaakt van een zacht en comfortabel materiaal dat perfect ademt tegen je huid. De pasvorm is vrouwelijk en flatterend, zodat je er niet alleen stijlvol uitziet, maar ook een goed gevoel hebt. Bij de japon wordt een bijpassende string geleverd, waarmee je het look compleet maakt. De kosten voor deze sexy nachtjapon zijn betaalbaar, waardoor je een goede koop doet.

Veelgestelde vragen over Nachtjapon-Sexy-Kant-Dames Lingerie-Goedkoop-Vrouwen-Satijnlook.

De maat van Nachtjapon-Sexy-Kant-Dames Lingerie-Goedkoop-Vrouwen-Satijnlook. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: S/M

Nachtjapon-Sexy-Kant-Dames Lingerie-Goedkoop-Vrouwen-Satijnlook. heeft een , is Paars van kleur en heeft een open kruis: .

Nachtjapon-Sexy-Kant-Dames Lingerie-Goedkoop-Vrouwen-Satijnlook. is een gemaakt van Katoen en heeft als sluiting: .

Je kunt Nachtjapon-Sexy-Kant-Dames Lingerie-Goedkoop-Vrouwen-Satijnlook. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Nachtjapon-Sexy-Kant-Dames Lingerie-Goedkoop-Vrouwen-Satijnlook. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie