1. Sexy String met Open Achterkant - Open Kruis Erotisch Design met Kant en Strik One Size Dames String Lingerie Ondergoed.

Sexy String met Open Achterkant - Open Kruis Erotisch Design met Kant en Strik One Size Dames String Lingerie Ondergoed.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Sexy String met Open Achterkant - Open Kruis Erotisch Design met Kant en Strik One Size Dames String Lingerie Ondergoed.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Sexy String met Open Achterkant - Open Kruis Erotisch Design met Kant en Strik One Size Dames String Lingerie Ondergoed. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Sexy String met Open Achterkant - Open Kruis Erotisch Design met Kant en Strik One Size Dames String Lingerie Ondergoed.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Strings Strings & Slips

BH-maat

Special look

Kant

Kledingmaat

One size

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Open kruis

Ja

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Sexy String met Open Achterkant - Open Kruis Erotisch Design met Kant en Strik One Size Dames String Lingerie Ondergoed.

Deze sexy string is gemaakt met een open achterkant, waardoor je het gevoel hebt dat je naakt bent. Het open kruis design met kant en strik verleent de string een verleidelijke uitstraling. De string is gemaakt van zacht materiaal dat zich aanpast aan je lichaam voor een optimaal comfort. De enige maat is geschikt voor dames met maat 34-40 en de string heeft een elastisch ontwerp, zodat je het perfect kunt aanpassen aan jouw lichaam en je je helemaal kunt uitleven. Deze string is de perfecte aanvulling op je lingeriecollectie en zorgt voor een avond vol passie. De verleidelijke uitstraling zorgt ervoor dat je je sexy en zelfverzekerd voelt. De string is perfect om te combineren met je favoriete bh en slipje of om alleen te dragen voor een extra verleidelijke look. Kies voor deze sexy string met open achterkant en open kruis design met kant en strik en je bent klaar voor een avond vol passie.

Veelgestelde vragen over Sexy String met Open Achterkant - Open Kruis Erotisch Design met Kant en Strik One Size Dames String Lingerie Ondergoed.

De maat van Sexy String met Open Achterkant - Open Kruis Erotisch Design met Kant en Strik One Size Dames String Lingerie Ondergoed. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: One size

Sexy String met Open Achterkant - Open Kruis Erotisch Design met Kant en Strik One Size Dames String Lingerie Ondergoed. heeft een Kant, is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Ja.

Sexy String met Open Achterkant - Open Kruis Erotisch Design met Kant en Strik One Size Dames String Lingerie Ondergoed. is een gemaakt van Polyester en heeft als sluiting: .

Je kunt Sexy String met Open Achterkant - Open Kruis Erotisch Design met Kant en Strik One Size Dames String Lingerie Ondergoed. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Sexy String met Open Achterkant - Open Kruis Erotisch Design met Kant en Strik One Size Dames String Lingerie Ondergoed. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie