1. Softline Bona Dames Lingerie Plus Size Kanten Body met Bloemen en Handschoenen G-String Open Cups Doorschijnende Sexy.

Softline Bona Dames Lingerie Plus Size Kanten Body met Bloemen en Handschoenen G-String Open Cups Doorschijnende Sexy.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Softline Bona Dames Lingerie Plus Size Kanten Body met Bloemen en Handschoenen G-String Open Cups Doorschijnende Sexy.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Softline Bona Dames Lingerie Plus Size Kanten Body met Bloemen en Handschoenen G-String Open Cups Doorschijnende Sexy. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Softline Bona Dames Lingerie Plus Size Kanten Body met Bloemen en Handschoenen G-String Open Cups Doorschijnende Sexy.

Merk

Softline

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Lingeriesets

BH-maat

XL

Special look

Kant

Kledingmaat

XL

Kleur

Rood

Materiaal

Polyester | Elastaan

Open kruis

Ja

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Softline Bona Dames Lingerie Plus Size Kanten Body met Bloemen en Handschoenen G-String Open Cups Doorschijnende Sexy.

Softline Bona Dames Lingerie Plus Size Kanten Body met Bloemen en Handschoenen G-String Open Cups Doorschijnende Sexy is een onweerstaanbare combinatie van stijl en sensualiteit. De body is vervaardigd uit elastisch, bloemenkant en tule. De open cups zijn bovenaan versierd met een ruche. De navel wordt op de voorkant geaccentueerd met een satijnen strik. De body is aan de onderkant afgezet met ruches en de rug is diep ingesneden op de billen. De outfit wordt aangevuld met lange handschoenen die over de vinger worden gedragen. Softline Bona Dames Lingerie Plus Size Kanten Body met Bloemen en Handschoenen G-String Open Cups Doorschijnende Sexy is een perfecte keuze voor speciale gelegenheden. De body is gemaakt van een zeer zachte stof die je lichaam mooi omhult. De body zal je look upgraden door de subtiele details en het aantrekkelijke design. Je zult er sensueel en stijlvol uitzien in deze doorschijnende body. Met deze body kun je er zeker van zijn dat je zult opvallen en dat je een onvergetelijke avond zult beleven.

Veelgestelde vragen over Softline Bona Dames Lingerie Plus Size Kanten Body met Bloemen en Handschoenen G-String Open Cups Doorschijnende Sexy.

De maat van Softline Bona Dames Lingerie Plus Size Kanten Body met Bloemen en Handschoenen G-String Open Cups Doorschijnende Sexy. is als volgt:

BH-maat: XL

Kledingmaat: XL

Softline Bona Dames Lingerie Plus Size Kanten Body met Bloemen en Handschoenen G-String Open Cups Doorschijnende Sexy. heeft een Kant, is Rood van kleur en heeft een open kruis: Ja.

Softline Bona Dames Lingerie Plus Size Kanten Body met Bloemen en Handschoenen G-String Open Cups Doorschijnende Sexy. is een gemaakt van Polyester | Elastaan en heeft als sluiting: .

Je kunt Softline Bona Dames Lingerie Plus Size Kanten Body met Bloemen en Handschoenen G-String Open Cups Doorschijnende Sexy. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Softline Bona Dames Lingerie Plus Size Kanten Body met Bloemen en Handschoenen G-String Open Cups Doorschijnende Sexy. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie