1. Amorable Lingerie Erotisch Open Kruis Vlinder - String One Size Sexy Lingerie.

Amorable Lingerie Erotisch Open Kruis Vlinder - String One Size Sexy Lingerie.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Amorable Lingerie Erotisch Open Kruis Vlinder - String One Size Sexy Lingerie.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Amorable Lingerie Erotisch Open Kruis Vlinder - String One Size Sexy Lingerie. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Amorable Lingerie Erotisch Open Kruis Vlinder - String One Size Sexy Lingerie.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Strings Strings & Slips

BH-maat

Special look

Kant

Kledingmaat

One size

Kleur

Zwart, Transparant

Materiaal

Nylon

Open kruis

Ja

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Amorable Lingerie Erotisch Open Kruis Vlinder - String One Size Sexy Lingerie.

De Amorable Lingerie Erotisch Open Kruis Vlinder - String is ideaal voor een sensuele avond met je partner. De open slip is gemaakt van zacht en soepel nylon dat comfortabel draagt en je lichaam mooi accentueert. De string is een one-size-fits-all en past bijna iedereen tussen maat 34 en 40. Aan de voorzijde is er een open kruis en een kleine vlinder versiering. Deze open string zal zeker een verleidelijke look geven en je partner zal zeker voor je vallen. De verleidelijk transparante zwarte kleur zorgt ervoor dat je eruit springt en je helemaal op je gemak voelt. Zelfs als je het lingerieslipje de hele nacht draagt, hoef je niet bang te zijn dat je partner het uit zal doen.

Veelgestelde vragen over Amorable Lingerie Erotisch Open Kruis Vlinder - String One Size Sexy Lingerie.

De maat van Amorable Lingerie Erotisch Open Kruis Vlinder - String One Size Sexy Lingerie. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: One size

Amorable Lingerie Erotisch Open Kruis Vlinder - String One Size Sexy Lingerie. heeft een Kant, is Zwart, Transparant van kleur en heeft een open kruis: Ja.

Amorable Lingerie Erotisch Open Kruis Vlinder - String One Size Sexy Lingerie. is een gemaakt van Nylon en heeft als sluiting: .

Je kunt Amorable Lingerie Erotisch Open Kruis Vlinder - String One Size Sexy Lingerie. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Amorable Lingerie Erotisch Open Kruis Vlinder - String One Size Sexy Lingerie. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie