1. Amorable Open Kruis Tanga Met Ruches - One Size Lingerie Erotisch Kant.

Amorable Open Kruis Tanga Met Ruches - One Size Lingerie Erotisch Kant.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Amorable Open Kruis Tanga Met Ruches - One Size Lingerie Erotisch Kant.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Amorable Open Kruis Tanga Met Ruches - One Size Lingerie Erotisch Kant. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Amorable Open Kruis Tanga Met Ruches - One Size Lingerie Erotisch Kant.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Slips Strings & Slips

BH-maat

Special look

Kledingmaat

One size

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyamide

Open kruis

Ja

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Amorable Open Kruis Tanga Met Ruches - One Size Lingerie Erotisch Kant.

Deze Amorable Open Kruis Tanga met Ruches is precies wat je zocht. Het is gemaakt van een heerlijke zachte stof die je als een tweede huid voelt. De voorkant is voorzien van een strikje met kleine ruches. De achterzijde is voorzien van een kruisvormige open stuk. De tanga is verkrijgbaar in één maat en is geschikt voor dames met een taillemaat van 62-90 cm. Deze erotische lingerie is perfect voor een avondje uit en laat je er op en top sexy uitzien. De open kruis tanga is een perfecte combinatie van stijl en erotiek. De zwarte kleur en het ruches detail geven deze tanga een luxe feel. De tanga is gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken en is perfect voor speciale gelegenheden.

Veelgestelde vragen over Amorable Open Kruis Tanga Met Ruches - One Size Lingerie Erotisch Kant.

De maat van Amorable Open Kruis Tanga Met Ruches - One Size Lingerie Erotisch Kant. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: One size

Amorable Open Kruis Tanga Met Ruches - One Size Lingerie Erotisch Kant. heeft een , is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Ja.

Amorable Open Kruis Tanga Met Ruches - One Size Lingerie Erotisch Kant. is een gemaakt van Polyamide en heeft als sluiting: .

Je kunt Amorable Open Kruis Tanga Met Ruches - One Size Lingerie Erotisch Kant. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Amorable Open Kruis Tanga Met Ruches - One Size Lingerie Erotisch Kant. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie