1. Mandy Mystery Lingerie Licht Transparante String met Open Kruis voor Wilde Avonden One Size.

Mandy Mystery Lingerie Licht Transparante String met Open Kruis voor Wilde Avonden One Size.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Mandy Mystery Lingerie Licht Transparante String met Open Kruis voor Wilde Avonden One Size.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Mandy Mystery Lingerie Licht Transparante String met Open Kruis voor Wilde Avonden One Size. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Mandy Mystery Lingerie Licht Transparante String met Open Kruis voor Wilde Avonden One Size.

Merk

Mandy mystery Line

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Strings & Slips

BH-maat

Special look

Kant

Kledingmaat

One size

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Open kruis

Ja

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Mandy Mystery Lingerie Licht Transparante String met Open Kruis voor Wilde Avonden One Size.

Met de Mandy Mystery Lingerie Licht Transparante String met Open Kruis voor Wilde Avonden kun je je wildste dromen laten uitkomen! De zwarte string is gemaakt van een zijdezachte kant, waardoor hij comfortabel aanvoelt op de huid. Hij heeft een open kruis en aan de achterkant elastische bandjes. Hierdoor kan hij gemakkelijk opzij getrokken worden, zodat je niet meer tijd kwijt bent aan het uitkleden. Deze string is één maat en past dus bij iedereen. Maak je avonden nog spannender en laat je fantasie op hol slaan met deze Mandy Mystery Lingerie Licht Transparante String met Open Kruis voor Wilde Avonden! Deze string is perfect voor een intieme avond met je partner. Hij zal je wilde kant versterken en je laten stralen. Laat je verleiden door zijn zachte, lichte en transparante stof en voel je meer vrijheid en seksualiteit dan ooit. Kies voor deze string als je avontuurlijke zijde naar boven wil laten komen op de meest spannende avonden.

Veelgestelde vragen over Mandy Mystery Lingerie Licht Transparante String met Open Kruis voor Wilde Avonden One Size.

De maat van Mandy Mystery Lingerie Licht Transparante String met Open Kruis voor Wilde Avonden One Size. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: One size

Mandy Mystery Lingerie Licht Transparante String met Open Kruis voor Wilde Avonden One Size. heeft een Kant, is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Ja.

Mandy Mystery Lingerie Licht Transparante String met Open Kruis voor Wilde Avonden One Size. is een gemaakt van Polyester en heeft als sluiting: .

Je kunt Mandy Mystery Lingerie Licht Transparante String met Open Kruis voor Wilde Avonden One Size. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Mandy Mystery Lingerie Licht Transparante String met Open Kruis voor Wilde Avonden One Size. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie