1. Halter Visnet Catsuit Met Open Kruis Dames Lingerie One Size Catsuits - Discreet verpakt en bezorgd.

Halter Visnet Catsuit Met Open Kruis Dames Lingerie One Size Catsuits - Discreet verpakt en bezorgd.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Halter Visnet Catsuit Met Open Kruis Dames Lingerie One Size Catsuits - Discreet verpakt en bezorgd.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Halter Visnet Catsuit Met Open Kruis Dames Lingerie One Size Catsuits - Discreet verpakt en bezorgd. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Halter Visnet Catsuit Met Open Kruis Dames Lingerie One Size Catsuits - Discreet verpakt en bezorgd.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Bodies

BH-maat

Special look

Kledingmaat

One size

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyamide

Open kruis

Ja

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Halter Visnet Catsuit Met Open Kruis Dames Lingerie One Size Catsuits - Discreet verpakt en bezorgd.

Deze Halter Visnet Catsuit Met Open Kruis is perfect om je nacht sexy en spannend te maken. Het materiaal is van hoge kwaliteit, zacht en elastisch. De catsuit heeft een fijnmazige structuur en heeft een open kruis, waardoor je niets hoeft uit te trekken wanneer je in actie komt. Je kunt de catsuit dragen met of zonder lingerie, waardoor je er stijlvol maar ook sensueel uit kunt zien. Het is een one size catsuit die voor iedereen geschikt is. Deze catsuit wordt discreet verpakt en bezorgd, zodat je privacy gewaarborgd blijft. Kies voor deze Halter Visnet Catsuit Met Open Kruis en voel je onweerstaanbaar.

Veelgestelde vragen over Halter Visnet Catsuit Met Open Kruis Dames Lingerie One Size Catsuits - Discreet verpakt en bezorgd.

De maat van Halter Visnet Catsuit Met Open Kruis Dames Lingerie One Size Catsuits - Discreet verpakt en bezorgd. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: One size

Halter Visnet Catsuit Met Open Kruis Dames Lingerie One Size Catsuits - Discreet verpakt en bezorgd. heeft een , is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Ja.

Halter Visnet Catsuit Met Open Kruis Dames Lingerie One Size Catsuits - Discreet verpakt en bezorgd. is een gemaakt van Polyamide en heeft als sluiting: .

Je kunt Halter Visnet Catsuit Met Open Kruis Dames Lingerie One Size Catsuits - Discreet verpakt en bezorgd. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Halter Visnet Catsuit Met Open Kruis Dames Lingerie One Size Catsuits - Discreet verpakt en bezorgd. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie