1. Amorable Open Kruis Vlinder G-String - Lingerie Erotisch.

Amorable Open Kruis Vlinder G-String - Lingerie Erotisch.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Amorable Open Kruis Vlinder G-String - Lingerie Erotisch.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Amorable Open Kruis Vlinder G-String - Lingerie Erotisch. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Amorable Open Kruis Vlinder G-String - Lingerie Erotisch.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Strings Strings & Slips

BH-maat

Special look

Kledingmaat

One size

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyamide

Open kruis

Ja

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Amorable Open Kruis Vlinder G-String - Lingerie Erotisch.

Deze Amorable Open Kruis Vlinder G-String is een verfijnde lingerie optie die je partner zeker zal verleiden! De string is gemaakt van zacht en comfortabel stof, waardoor je het heerlijk vindt om het te dragen. De string heeft een unieke open kruisknopen aan de voorkant, met een elegante vlinder die het geheel afmaakt! De achterkant is volledig bedekt, waardoor je je bevrijd voelt terwijl je het draagt. Deze Amorable Open Kruis Vlinder G-String is perfect voor die speciale avonden met je partner. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaruit je kunt kiezen wat het beste bij jouw stijl past. Je kunt er zeker van zijn dat je je partner zal verleiden met deze sensuele lingerie. Met deze verfijnde string aan je lichaam, zal je zeker de show stelen!

Veelgestelde vragen over Amorable Open Kruis Vlinder G-String - Lingerie Erotisch.

De maat van Amorable Open Kruis Vlinder G-String - Lingerie Erotisch. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: One size

Amorable Open Kruis Vlinder G-String - Lingerie Erotisch. heeft een , is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Ja.

Amorable Open Kruis Vlinder G-String - Lingerie Erotisch. is een gemaakt van Polyamide en heeft als sluiting: .

Je kunt Amorable Open Kruis Vlinder G-String - Lingerie Erotisch. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Amorable Open Kruis Vlinder G-String - Lingerie Erotisch. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie