1. Babydoll-nachtjurk- sexy lingerie-zwarte nachtkleding.

Babydoll-nachtjurk- sexy lingerie-zwarte nachtkleding.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Babydoll-nachtjurk- sexy lingerie-zwarte nachtkleding.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Babydoll-nachtjurk- sexy lingerie-zwarte nachtkleding. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Babydoll-nachtjurk- sexy lingerie-zwarte nachtkleding.

Merk

Merkloos / Sans marque

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Sexy nachtmode Babydolls

BH-maat

Special look

Kledingmaat

S/M

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Open kruis

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Babydoll-nachtjurk- sexy lingerie-zwarte nachtkleding.

Deze zwarte nachtkleding is perfect voor een romantische avond. De babydoll-nachtjurk is gemaakt van een zacht en comfortabel materiaal en is voorzien van verstelbare bandjes en een elastieke band onder de buste. Deze sexy lingerie heeft een zijdeachtig uiterlijk en een subtiele glans die je partner zeker zal waarderen. De jurk is ook voorzien van een zachte afwerking die je huid zacht en comfortabel zal laten aanvoelen. Deze babydoll-nachtjurk is gemakkelijk te combineren met je favoriete lingerie-stukken. Met deze sexy zwarte nachtkleding is je avond onvergetelijk. Let er echter wel op dat, vanwege hygiënische redenen, dit product niet geretourneerd of teruggenomen kan worden. Wees dus zeker dat je de juiste maat besteld hebt.

Veelgestelde vragen over Babydoll-nachtjurk- sexy lingerie-zwarte nachtkleding.

De maat van Babydoll-nachtjurk- sexy lingerie-zwarte nachtkleding. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: S/M

Babydoll-nachtjurk- sexy lingerie-zwarte nachtkleding. heeft een , is Zwart van kleur en heeft een open kruis: .

Babydoll-nachtjurk- sexy lingerie-zwarte nachtkleding. is een gemaakt van Polyester en heeft als sluiting: .

Je kunt Babydoll-nachtjurk- sexy lingerie-zwarte nachtkleding. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Babydoll-nachtjurk- sexy lingerie-zwarte nachtkleding. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie