1. Body Pleasure Super Strak Sexy Lingerie Set Uitdagende Body Verpakt In Supergave Cadeaubox One Size.

Body Pleasure Super Strak Sexy Lingerie Set Uitdagende Body Verpakt In Supergave Cadeaubox One Size.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Body Pleasure Super Strak Sexy Lingerie Set Uitdagende Body Verpakt In Supergave Cadeaubox One Size.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Body Pleasure Super Strak Sexy Lingerie Set Uitdagende Body Verpakt In Supergave Cadeaubox One Size. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Body Pleasure Super Strak Sexy Lingerie Set Uitdagende Body Verpakt In Supergave Cadeaubox One Size.

Merk

Body Pleasure

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Lingeriesets

BH-maat

One size

Special look

Kant

Kledingmaat

One size

Kleur

Rood

Materiaal

Spandex

Open kruis

Ja

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Body Pleasure Super Strak Sexy Lingerie Set Uitdagende Body Verpakt In Supergave Cadeaubox One Size.

Met deze body pleasure lingerie set krijgt u een mooie en sensuele verpakking. De lingerie set bestaat uit een dunne, superstrakke body met een sexy design. De body is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal waardoor hij comfortabel aanvoelt. Dankzij het elastische materiaal past de body in iedere maat, van XS tot XXL. Het setje is verpakt in een prachtige cadeaubox. De luxueuze box heeft een stijlvol design en is voorzien van een lint met een mooie strik. De box geeft het setje een extra glamoureuze touch. De box is gemaakt van duurzame materialen waardoor deze een lange levensduur heeft. Deze body pleasure lingerie set is een must voor elke vrouw die een man wil verleiden of gewoon wil genieten van een sensuele avond. Laat je verleiden door de superstrakke body en de luxe cadeaubox, en geniet van een intieme avond.

Veelgestelde vragen over Body Pleasure Super Strak Sexy Lingerie Set Uitdagende Body Verpakt In Supergave Cadeaubox One Size.

De maat van Body Pleasure Super Strak Sexy Lingerie Set Uitdagende Body Verpakt In Supergave Cadeaubox One Size. is als volgt:

BH-maat: One size

Kledingmaat: One size

Body Pleasure Super Strak Sexy Lingerie Set Uitdagende Body Verpakt In Supergave Cadeaubox One Size. heeft een Kant, is Rood van kleur en heeft een open kruis: Ja.

Body Pleasure Super Strak Sexy Lingerie Set Uitdagende Body Verpakt In Supergave Cadeaubox One Size. is een gemaakt van Spandex en heeft als sluiting: .

Je kunt Body Pleasure Super Strak Sexy Lingerie Set Uitdagende Body Verpakt In Supergave Cadeaubox One Size. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Body Pleasure Super Strak Sexy Lingerie Set Uitdagende Body Verpakt In Supergave Cadeaubox One Size. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie