1. Bodystocking-Roze-Sexy-Doorschijnend-Visnet-Dames-Open kruis-Goedkoop-Lingerie.

Bodystocking-Roze-Sexy-Doorschijnend-Visnet-Dames-Open kruis-Goedkoop-Lingerie.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Bodystocking-Roze-Sexy-Doorschijnend-Visnet-Dames-Open kruis-Goedkoop-Lingerie.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Bodystocking-Roze-Sexy-Doorschijnend-Visnet-Dames-Open kruis-Goedkoop-Lingerie. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Bodystocking-Roze-Sexy-Doorschijnend-Visnet-Dames-Open kruis-Goedkoop-Lingerie.

Merk

Merkloos / Sans marque

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Bodies

BH-maat

Special look

Kledingmaat

One size

Kleur

Roze

Materiaal

Open kruis

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Bodystocking-Roze-Sexy-Doorschijnend-Visnet-Dames-Open kruis-Goedkoop-Lingerie.

Deze prachtige bodystocking is een goede keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een sexy lingerie set. De bodystocking is gemaakt van doorschijnend visnet materiaal en heeft een roze print. Het decolleté is versierd met grote visnet gaten, die een sensuele look creëren. De bodystocking heeft korte mouwen die de schouders vrij laten en een open kruis dat een opwindend effect geeft. Dit is de perfecte set voor vrouwen die op zoek zijn naar een kwaliteit lingerie set die er goed uitziet en betaalbaar is. De bodystocking heeft een perfecte pasvorm, is comfortabel en aangenaam om te dragen. De bodystocking is ook gemaakt van stevig materiaal dat de perfecte hoeveelheid stretch heeft om ervoor te zorgen dat het comfortabel en gemakkelijk aanvoelt. Het materiaal is ook ademend en absorbeert vocht, waardoor je het hele avond comfortabel kunt dragen. De bodystocking is een geweldige optie voor vrouwen die op zoek zijn naar een sexy lingerie set die er goed uitziet en betaalbaar is.

Veelgestelde vragen over Bodystocking-Roze-Sexy-Doorschijnend-Visnet-Dames-Open kruis-Goedkoop-Lingerie.

De maat van Bodystocking-Roze-Sexy-Doorschijnend-Visnet-Dames-Open kruis-Goedkoop-Lingerie. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: One size

Bodystocking-Roze-Sexy-Doorschijnend-Visnet-Dames-Open kruis-Goedkoop-Lingerie. heeft een , is Roze van kleur en heeft een open kruis: .

Bodystocking-Roze-Sexy-Doorschijnend-Visnet-Dames-Open kruis-Goedkoop-Lingerie. is een gemaakt van en heeft als sluiting: .

Je kunt Bodystocking-Roze-Sexy-Doorschijnend-Visnet-Dames-Open kruis-Goedkoop-Lingerie. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Bodystocking-Roze-Sexy-Doorschijnend-Visnet-Dames-Open kruis-Goedkoop-Lingerie. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie