1. Amorable Lingerie Erotisch Open Kruis Transparant One Size Sexy Lingerie.

Amorable Lingerie Erotisch Open Kruis Transparant One Size Sexy Lingerie.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Amorable Lingerie Erotisch Open Kruis Transparant One Size Sexy Lingerie.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Amorable Lingerie Erotisch Open Kruis Transparant One Size Sexy Lingerie. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Amorable Lingerie Erotisch Open Kruis Transparant One Size Sexy Lingerie.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Strings Strings & Slips

BH-maat

Special look

Niet van toepassing

Kledingmaat

One size

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyamide

Open kruis

Ja

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Amorable Lingerie Erotisch Open Kruis Transparant One Size Sexy Lingerie.

Amorable lingerie is erotisch, sexy en verrassend. Deze open kruis transparante string is One Size en past bijna iedereen. De string heeft een zacht gevoel en is gemaakt van een kwalitatief goed en comfortabel materiaal. Daarnaast heeft de lingerie een verstelbaar elastiek, zodat je de lingerie aan je eigen lichaamsvorm kunt aanpassen. De sexy open voorzijde maakt het mogelijk om je partner te verrassen met een unieke look. De lingerie is perfect om te dragen als je een erotische avond wil beleven met je geliefde of om je zelfverzekerd te voelen tijdens een avondje uit. De string is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, waardoor je de perfecte lingerie voor jouw stijl kunt vinden. Daarnaast is de lingerie gemakkelijk te onderhouden, waardoor je er lang plezier van kunt hebben.

Veelgestelde vragen over Amorable Lingerie Erotisch Open Kruis Transparant One Size Sexy Lingerie.

De maat van Amorable Lingerie Erotisch Open Kruis Transparant One Size Sexy Lingerie. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: One size

Amorable Lingerie Erotisch Open Kruis Transparant One Size Sexy Lingerie. heeft een Niet van toepassing, is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Ja.

Amorable Lingerie Erotisch Open Kruis Transparant One Size Sexy Lingerie. is een gemaakt van Polyamide en heeft als sluiting: .

Je kunt Amorable Lingerie Erotisch Open Kruis Transparant One Size Sexy Lingerie. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Amorable Lingerie Erotisch Open Kruis Transparant One Size Sexy Lingerie. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie