1. Amorable Doorzichtige Jockstrap - Erotische Lingerie Mannen.

Amorable Doorzichtige Jockstrap - Erotische Lingerie Mannen.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Amorable Doorzichtige Jockstrap - Erotische Lingerie Mannen.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Amorable Doorzichtige Jockstrap - Erotische Lingerie Mannen. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Amorable Doorzichtige Jockstrap - Erotische Lingerie Mannen.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Slips Strings & Slips

BH-maat

Special look

Kant

Kledingmaat

One size

Kleur

Rood

Materiaal

Polyamide

Open kruis

Nee

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Amorable Doorzichtige Jockstrap - Erotische Lingerie Mannen.

De Amorable Doorzichtige Jockstrap is een erotische lingerie voor mannen die er niet alleen goed uitzien maar ook comfortabel aanvoelen. Deze jockstrap is gemaakt van een luxe polyamide stof en heeft een prachtige rode doorschijnende kleur. Het heeft een afneembare string, zodat je de jockstrap volledig aan kan passen aan je lichaam. Verder zit er een elastische band om je heupen die ervoor zorgen dat de jockstrap goed blijft zitten. Ook heeft de jockstrap een brede elastische band om je taille voor extra comfort en ondersteuning. Deze jockstrap is perfect voor mannen die op zoek zijn naar een sexy en verleidelijke look. Ze zijn ideaal om zelf te dragen of om te delen met je geliefde. De jockstrap is gemakkelijk te combineren met andere lingerie en kledingstukken, zodat je er elke dag je eigen unieke look mee kunt creëren. Deze jockstrap is niet alleen aantrekkelijk, maar ook super comfortabel. Verander je look met deze erotische lingerie en laat je passie voor mode zien.

Veelgestelde vragen over Amorable Doorzichtige Jockstrap - Erotische Lingerie Mannen.

De maat van Amorable Doorzichtige Jockstrap - Erotische Lingerie Mannen. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: One size

Amorable Doorzichtige Jockstrap - Erotische Lingerie Mannen. heeft een Kant, is Rood van kleur en heeft een open kruis: Nee.

Amorable Doorzichtige Jockstrap - Erotische Lingerie Mannen. is een gemaakt van Polyamide en heeft als sluiting: .

Je kunt Amorable Doorzichtige Jockstrap - Erotische Lingerie Mannen. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Amorable Doorzichtige Jockstrap - Erotische Lingerie Mannen. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie