1. Erotische lingerie slipje bloem-strik Sexy kanten open kruis string.

Erotische lingerie slipje bloem-strik Sexy kanten open kruis string.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Erotische lingerie slipje bloem-strik Sexy kanten open kruis string.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Erotische lingerie slipje bloem-strik Sexy kanten open kruis string. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Erotische lingerie slipje bloem-strik Sexy kanten open kruis string.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Slips Strings & Slips

BH-maat

Special look

Kant

Kledingmaat

One size

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester, Spandex

Open kruis

Ja

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Erotische lingerie slipje bloem-strik Sexy kanten open kruis string.

Dit elegante, erotische lingerie slipje is gemaakt van ademend kant met een bloem-strik versiering. Het is gemaakt met een aantrekkelijk, open kruis dat je partner al direct verleidt. Het is een kort en sexy model met een lage taille en een string die aan de achterkant is versierd met een bloem-strik. Deze zorgt voor een extra verleidelijke uitstraling. Het slipje is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De stof is zacht en aangenaam aan te raken, waardoor het comfortabel en aangenaam om te dragen is. De stof ademt en is gemakkelijk te onderhouden. Dit slipje is perfect voor een intieme avond met je partner.

Veelgestelde vragen over Erotische lingerie slipje bloem-strik Sexy kanten open kruis string.

De maat van Erotische lingerie slipje bloem-strik Sexy kanten open kruis string. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: One size

Erotische lingerie slipje bloem-strik Sexy kanten open kruis string. heeft een Kant, is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Ja.

Erotische lingerie slipje bloem-strik Sexy kanten open kruis string. is een gemaakt van Polyester, Spandex en heeft als sluiting: .

Je kunt Erotische lingerie slipje bloem-strik Sexy kanten open kruis string. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Erotische lingerie slipje bloem-strik Sexy kanten open kruis string. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie