1. Cottelli Plus Size Kanten Riem Top Beha met Licht Gevoerde Open Cups en Stijlvolle Buste Ring Maat 95E.

Cottelli Plus Size Kanten Riem Top Beha met Licht Gevoerde Open Cups en Stijlvolle Buste Ring Maat 95E.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Cottelli Plus Size Kanten Riem Top Beha met Licht Gevoerde Open Cups en Stijlvolle Buste Ring Maat 95E.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Cottelli Plus Size Kanten Riem Top Beha met Licht Gevoerde Open Cups en Stijlvolle Buste Ring Maat 95E. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Cottelli Plus Size Kanten Riem Top Beha met Licht Gevoerde Open Cups en Stijlvolle Buste Ring Maat 95E.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie BH's

BH-maat

95E

Special look

Kant

Kledingmaat

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyamide | Elastaan

Open kruis

Type BH

Beugel bh

Sluiting

Haak- en oogsluiting

Omschrijving van Cottelli Plus Size Kanten Riem Top Beha met Licht Gevoerde Open Cups en Stijlvolle Buste Ring Maat 95E.

De Cottelli Plus Size Kanten Riem Top Beha met Licht Gevoerde Open Cups en Stijlvolle Buste Ring is een verleidelijke en stijlvolle beha. Deze erotische lingerie is perfect voor avonden die wat extra spanning nodig hebben. Gevoerd met lichte stof en afgewerkt met elegante kanten details, is deze beha gemaakt om vrouwelijke rondingen te accentueren. Met een maat 95E, krijg je de juiste pasvorm, dankzij de stijlvolle buste ring en de riem top. Deze beha is gemaakt van 90% polyamide en 10% spandex. Dit zorgt voor een perfecte stevigheid en flexibiliteit. De stof is zacht en ademend, waardoor je er heerlijk in kunt bewegen. De verleidelijke kanten details zorgen voor een stijlvolle en ondeugende look. Deze beha is de perfecte aanvulling op elke erotische avond en zal de spanning verhogen voor jou en je partner.

Veelgestelde vragen over Cottelli Plus Size Kanten Riem Top Beha met Licht Gevoerde Open Cups en Stijlvolle Buste Ring Maat 95E.

De maat van Cottelli Plus Size Kanten Riem Top Beha met Licht Gevoerde Open Cups en Stijlvolle Buste Ring Maat 95E. is als volgt:

BH-maat: 95E

Kledingmaat:

Cottelli Plus Size Kanten Riem Top Beha met Licht Gevoerde Open Cups en Stijlvolle Buste Ring Maat 95E. heeft een Kant, is Zwart van kleur en heeft een open kruis: .

Cottelli Plus Size Kanten Riem Top Beha met Licht Gevoerde Open Cups en Stijlvolle Buste Ring Maat 95E. is een Beugel bh gemaakt van Polyamide | Elastaan en heeft als sluiting: Haak- en oogsluiting.

Je kunt Cottelli Plus Size Kanten Riem Top Beha met Licht Gevoerde Open Cups en Stijlvolle Buste Ring Maat 95E. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Cottelli Plus Size Kanten Riem Top Beha met Licht Gevoerde Open Cups en Stijlvolle Buste Ring Maat 95E. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie