1. PlayToys Sexy Lingerie 3 delig Met BH string en jarretelgordel Erotisch Uitdagend Elegant Spannend.

PlayToys Sexy Lingerie 3 delig Met BH string en jarretelgordel Erotisch Uitdagend Elegant Spannend.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje PlayToys Sexy Lingerie 3 delig Met BH string en jarretelgordel Erotisch Uitdagend Elegant Spannend.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met PlayToys Sexy Lingerie 3 delig Met BH string en jarretelgordel Erotisch Uitdagend Elegant Spannend. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties PlayToys Sexy Lingerie 3 delig Met BH string en jarretelgordel Erotisch Uitdagend Elegant Spannend.

Merk

PlayToys

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Lingeriesets

BH-maat

XXL

Special look

Kant

Kledingmaat

XXL

Kleur

Rood

Materiaal

100% polyester | Elastaan

Open kruis

Nee

Type BH

Beugelloze bh

Sluiting

Achtersluiting

Omschrijving van PlayToys Sexy Lingerie 3 delig Met BH string en jarretelgordel Erotisch Uitdagend Elegant Spannend.

PlayToys Sexy Lingerie 3 delig is perfect voor een romantisch avondje. Deze elegante en uitdagende lingerie is gemaakt van zacht kant dat is ontworpen om je lichaam te omarmen. Het topje heeft een kanten look met een v-hals, verstelbare bandjes en een clip aan de achterkant. De string en jarretelgordel hebben een sexy hartontwerp dat perfect is voor een romantische gelegenheid. De jarretelgordel heeft een verstelbaar koord om je te helpen de perfecte pasvorm te creëren. Kousenbanden zijn niet inbegrepen. Met deze driedelige lingerie set van PlayToys kun je je liefdesleven opfleuren met een sexy en elegant uiterlijk. Wees zeker en voel je mooi en verleidelijk. Deze lingerie is gemaakt van hoogwaardige stoffen waardoor je jezelf comfortabel kunt voelen in de meest verleidelijke avonden. Geniet van een romantisch avondje met deze PlayToys Sexy Lingerie 3-delig.

Veelgestelde vragen over PlayToys Sexy Lingerie 3 delig Met BH string en jarretelgordel Erotisch Uitdagend Elegant Spannend.

De maat van PlayToys Sexy Lingerie 3 delig Met BH string en jarretelgordel Erotisch Uitdagend Elegant Spannend. is als volgt:

BH-maat: XXL

Kledingmaat: XXL

PlayToys Sexy Lingerie 3 delig Met BH string en jarretelgordel Erotisch Uitdagend Elegant Spannend. heeft een Kant, is Rood van kleur en heeft een open kruis: Nee.

PlayToys Sexy Lingerie 3 delig Met BH string en jarretelgordel Erotisch Uitdagend Elegant Spannend. is een Beugelloze bh gemaakt van 100% polyester | Elastaan en heeft als sluiting: Achtersluiting.

Je kunt PlayToys Sexy Lingerie 3 delig Met BH string en jarretelgordel Erotisch Uitdagend Elegant Spannend. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar PlayToys Sexy Lingerie 3 delig Met BH string en jarretelgordel Erotisch Uitdagend Elegant Spannend. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie