1. Sexy Slip met Kant Open Kruis Kant Erotisch Design met Bloemen en Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie.

Sexy Slip met Kant Open Kruis Kant Erotisch Design met Bloemen en Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Sexy Slip met Kant Open Kruis Kant Erotisch Design met Bloemen en Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Sexy Slip met Kant Open Kruis Kant Erotisch Design met Bloemen en Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Sexy Slip met Kant Open Kruis Kant Erotisch Design met Bloemen en Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Slips Strings & Slips

BH-maat

Special look

Kant

Kledingmaat

One size

Kleur

Rood

Materiaal

100% polyester

Open kruis

Ja

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Sexy Slip met Kant Open Kruis Kant Erotisch Design met Bloemen en Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie.

De luxe en subtiele materialen maken de slip extra comfortabel en aantrekkelijk. Het kanten deel glijdt perfect over je huid, ongeacht je lichaamsvorm. De bloemen en strikken zorgen voor een romantische look. De slip is gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht en comfortabel aanvoelen. Daarnaast is de slip makkelijk te combineren met andere lingerie of alleen gedragen. Deze slip is als One Size verkrijgbaar, waardoor deze geschikt is voor iedereen. De pasvorm zit aangenaam en draagt comfortabel. De slip is gemaakt van ademende stoffen die je huid verzorgen en zorgen voor ultieme kwaliteit en duurzaamheid. De slip is daarom een perfect cadeau voor jezelf of je partner.

Veelgestelde vragen over Sexy Slip met Kant Open Kruis Kant Erotisch Design met Bloemen en Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie.

De maat van Sexy Slip met Kant Open Kruis Kant Erotisch Design met Bloemen en Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: One size

Sexy Slip met Kant Open Kruis Kant Erotisch Design met Bloemen en Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie. heeft een Kant, is Rood van kleur en heeft een open kruis: Ja.

Sexy Slip met Kant Open Kruis Kant Erotisch Design met Bloemen en Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie. is een gemaakt van 100% polyester en heeft als sluiting: .

Je kunt Sexy Slip met Kant Open Kruis Kant Erotisch Design met Bloemen en Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Sexy Slip met Kant Open Kruis Kant Erotisch Design met Bloemen en Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie