1. Sexy String met Parels Kralen - Erotisch Design met en Hart op Achterkant One Size String Dames Onderbroek Lingerie.

Sexy String met Parels Kralen - Erotisch Design met en Hart op Achterkant One Size String Dames Onderbroek Lingerie.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Sexy String met Parels Kralen - Erotisch Design met en Hart op Achterkant One Size String Dames Onderbroek Lingerie.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Sexy String met Parels Kralen - Erotisch Design met en Hart op Achterkant One Size String Dames Onderbroek Lingerie. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Sexy String met Parels Kralen - Erotisch Design met en Hart op Achterkant One Size String Dames Onderbroek Lingerie.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Strings Strings & Slips

BH-maat

Special look

Kant

Kledingmaat

One size

Kleur

Zwart

Materiaal

Elastaan | Polyamide

Open kruis

Nee

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Sexy String met Parels Kralen - Erotisch Design met en Hart op Achterkant One Size String Dames Onderbroek Lingerie.

Deze prachtige string is precies wat je zoekt als je op zoek bent naar een uniek, verleidelijk en sensueel ontwerp. De stof van de string is zacht, maar de parels bij het kruis geven het een extra luxe uitstraling. De string is voorzien van een subtiele hartvormige steen op de achterkant, wat de string een extra romantische touch geeft. Deze sexy string is gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat je comfortabel kunt genieten van je intieme momenten. Het verstelbare klittenbandsluiting bij het kruis maakt de string een unieke pasvorm voor zowel een kleine als een grote maat. De string is daarom in één maat verkrijgbaar en is ideaal voor het creëren van een verleidelijke en sensuele look.

Veelgestelde vragen over Sexy String met Parels Kralen - Erotisch Design met en Hart op Achterkant One Size String Dames Onderbroek Lingerie.

De maat van Sexy String met Parels Kralen - Erotisch Design met en Hart op Achterkant One Size String Dames Onderbroek Lingerie. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: One size

Sexy String met Parels Kralen - Erotisch Design met en Hart op Achterkant One Size String Dames Onderbroek Lingerie. heeft een Kant, is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Nee.

Sexy String met Parels Kralen - Erotisch Design met en Hart op Achterkant One Size String Dames Onderbroek Lingerie. is een gemaakt van Elastaan | Polyamide en heeft als sluiting: .

Je kunt Sexy String met Parels Kralen - Erotisch Design met en Hart op Achterkant One Size String Dames Onderbroek Lingerie. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Sexy String met Parels Kralen - Erotisch Design met en Hart op Achterkant One Size String Dames Onderbroek Lingerie. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie