1. Zwarte Panty met open kruis - Sexy Lingerie Kleding Beenmode Dames Lingerie fantasie kousen.

Zwarte Panty met open kruis - Sexy Lingerie Kleding Beenmode Dames Lingerie fantasie kousen.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Zwarte Panty met open kruis - Sexy Lingerie Kleding Beenmode Dames Lingerie fantasie kousen.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Zwarte Panty met open kruis - Sexy Lingerie Kleding Beenmode Dames Lingerie fantasie kousen. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Zwarte Panty met open kruis - Sexy Lingerie Kleding Beenmode Dames Lingerie fantasie kousen.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Kousen & Panty's Panty's

BH-maat

Special look

Kant

Kledingmaat

One size

Kleur

Zwart

Materiaal

Nylon

Open kruis

Ja

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Zwarte Panty met open kruis - Sexy Lingerie Kleding Beenmode Dames Lingerie fantasie kousen.

Deze zwarte panty met open kruis is een kledingstuk dat je vrouwelijkheid accentueert en je partner verrast. Het is gemaakt van zijdezacht materiaal dat zich mooi aan je vormen aanpast. Het heeft een open kruis dat je figuur extra benadrukt. Verder zijn er subtiele kanten details die je look een romantische touch geven. Aan de binnenkant heeft de panty een zachte voering, waardoor je comfortabel kunt bewegen. Ook komt deze sexy lingerie kleding met verstelbare bandjes en een kort achterpand, waardoor het perfect past bij je lichaamsvorm. Deze beenmode is perfect om je look af te maken als je naar een speciale gelegenheid gaat. Je kunt het combineren met sexy lingerie fantasie kousen om je look echt af te maken. Daarnaast is deze panty ook perfect voor speciale avonden met je partner. Laat je partner versteld staan met deze verleidelijke en uitdagende fantasie panty.

Veelgestelde vragen over Zwarte Panty met open kruis - Sexy Lingerie Kleding Beenmode Dames Lingerie fantasie kousen.

De maat van Zwarte Panty met open kruis - Sexy Lingerie Kleding Beenmode Dames Lingerie fantasie kousen. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: One size

Zwarte Panty met open kruis - Sexy Lingerie Kleding Beenmode Dames Lingerie fantasie kousen. heeft een Kant, is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Ja.

Zwarte Panty met open kruis - Sexy Lingerie Kleding Beenmode Dames Lingerie fantasie kousen. is een gemaakt van Nylon en heeft als sluiting: .

Je kunt Zwarte Panty met open kruis - Sexy Lingerie Kleding Beenmode Dames Lingerie fantasie kousen. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Zwarte Panty met open kruis - Sexy Lingerie Kleding Beenmode Dames Lingerie fantasie kousen. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie