1. String-Visnet-latex-Sexy-Elastisch-Rits-heren-Mannen-Lingerie-Goedkoop.

String-Visnet-latex-Sexy-Elastisch-Rits-heren-Mannen-Lingerie-Goedkoop.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje String-Visnet-latex-Sexy-Elastisch-Rits-heren-Mannen-Lingerie-Goedkoop.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met String-Visnet-latex-Sexy-Elastisch-Rits-heren-Mannen-Lingerie-Goedkoop. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties String-Visnet-latex-Sexy-Elastisch-Rits-heren-Mannen-Lingerie-Goedkoop.

Merk

Merkloos / Sans marque

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Strings Strings & Slips

BH-maat

Special look

Kledingmaat

L/XL

Kleur

Zwart

Materiaal

67% Polyester, 33% Katoen

Open kruis

Nee

Type BH

Sluiting

Omschrijving van String-Visnet-latex-Sexy-Elastisch-Rits-heren-Mannen-Lingerie-Goedkoop.

String-Visnet-latex-Sexy-Elastisch-Rits-heren-Mannen-Lingerie-Goedkoop is een aantrekkelijke lingerie voor mannen. Het is gemaakt van zwart latex en is voorzien van een rits aan de voorkant. Het heeft een sexy look en is zeer elastisch. Ook heeft het een visnet-achtig patroon die toegevoegd is aan het design. Het is een zeer goedkope optie als je op zoek bent naar een stijlvolle lingerie voor mannen. Het is belangrijk om te weten dat deze producten niet kunnen worden geretourneerd wegens hygiënevoorschriften. Daarom moet je goed opletten bij het kopen van deze lingerie en altijd je maat goed opmeten. Je wilt toch niet dat je lingerie te strak of te los is. Bovendien is het handig om de washing instructions goed te lezen voordat je het item wast.

Veelgestelde vragen over String-Visnet-latex-Sexy-Elastisch-Rits-heren-Mannen-Lingerie-Goedkoop.

De maat van String-Visnet-latex-Sexy-Elastisch-Rits-heren-Mannen-Lingerie-Goedkoop. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: L/XL

String-Visnet-latex-Sexy-Elastisch-Rits-heren-Mannen-Lingerie-Goedkoop. heeft een , is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Nee.

String-Visnet-latex-Sexy-Elastisch-Rits-heren-Mannen-Lingerie-Goedkoop. is een gemaakt van 67% Polyester, 33% Katoen en heeft als sluiting: .

Je kunt String-Visnet-latex-Sexy-Elastisch-Rits-heren-Mannen-Lingerie-Goedkoop. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar String-Visnet-latex-Sexy-Elastisch-Rits-heren-Mannen-Lingerie-Goedkoop. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie