1. PlayToys Sexy Lingerie Vrouwen 3 delig Doorschijnend Top en string en jarretelgordel.

PlayToys Sexy Lingerie Vrouwen 3 delig Doorschijnend Top en string en jarretelgordel.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje PlayToys Sexy Lingerie Vrouwen 3 delig Doorschijnend Top en string en jarretelgordel.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met PlayToys Sexy Lingerie Vrouwen 3 delig Doorschijnend Top en string en jarretelgordel. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties PlayToys Sexy Lingerie Vrouwen 3 delig Doorschijnend Top en string en jarretelgordel.

Merk

PlayToys

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Lingeriesets

BH-maat

M

Special look

Kant

Kledingmaat

M

Kleur

Zwart

Materiaal

100% polyester | Elastaan

Open kruis

Nee

Type BH

Beugelloze bh

Sluiting

Achtersluiting

Omschrijving van PlayToys Sexy Lingerie Vrouwen 3 delig Doorschijnend Top en string en jarretelgordel.

PlayToys Sexy Lingerie is gemaakt van een zacht en ademend materiaal dat comfortabel aanvoelt op de huid. De doorschijnende stof is gevoerd met een subtiel kantpatroon en perfect om je vrouwelijke curves te accentueren. De jarretelgordel heeft verstelbare bandjes en een klein hartvormig detail aan de voorkant. Het topje heeft een subtiel kanten patroon en is verfraaid met strikken die zorgen voor een romantische uitstraling. De string heeft een korte broek en een open kruis dat is versierd met een klein hartje. De kousenband en string hebben fraaie hartontwerpen waardoor deze lingerie perfect is voor een romantische avond. De set is verkrijgbaar in verschillende kleuren. PlayToys Sexy Lingerie Vrouwen 3 delig Doorschijnend Top en string en jarretelgordel is de perfecte keuze voor een speciale gelegenheid. Het is gemaakt van een zacht en ademend materiaal dat comfortabel aanvoelt op de huid. De doorschijnende stof is gevoerd met een subtiel kantpatroon en perfect om je vrouwelijke vormen te accentueren. De set is verkrijgbaar in verschillende kleuren om aan elke smaak en stijl te voldoen. Kies deze.

Veelgestelde vragen over PlayToys Sexy Lingerie Vrouwen 3 delig Doorschijnend Top en string en jarretelgordel.

De maat van PlayToys Sexy Lingerie Vrouwen 3 delig Doorschijnend Top en string en jarretelgordel. is als volgt:

BH-maat: M

Kledingmaat: M

PlayToys Sexy Lingerie Vrouwen 3 delig Doorschijnend Top en string en jarretelgordel. heeft een Kant, is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Nee.

PlayToys Sexy Lingerie Vrouwen 3 delig Doorschijnend Top en string en jarretelgordel. is een Beugelloze bh gemaakt van 100% polyester | Elastaan en heeft als sluiting: Achtersluiting.

Je kunt PlayToys Sexy Lingerie Vrouwen 3 delig Doorschijnend Top en string en jarretelgordel. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar PlayToys Sexy Lingerie Vrouwen 3 delig Doorschijnend Top en string en jarretelgordel. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie