1. Knaak Panty Met Mini Visnet Print Lingerie - 1 Stuk.

Knaak Panty Met Mini Visnet Print Lingerie - 1 Stuk.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Knaak Panty Met Mini Visnet Print Lingerie - 1 Stuk.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Knaak Panty Met Mini Visnet Print Lingerie - 1 Stuk. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Knaak Panty Met Mini Visnet Print Lingerie - 1 Stuk.

Merk

Knaak

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Kousen & Panty's Panty's

BH-maat

Special look

Visnet

Kledingmaat

One size

Kleur

Zwart

Materiaal

Open kruis

Nee

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Knaak Panty Met Mini Visnet Print Lingerie - 1 Stuk.

De Knaak netpanty is gemaakt van een stevige, zachte stof die zorgt voor comfort. Het visnet patroon en de elastische band maken deze panty ideaal om te dragen met je favoriete outfit. Het is perfect om te combineren met een strakke top en een skinny jeans voor een casual look. Of je kunt het ook dragen met een romantisch jurkje om je look wat op te fleuren. De Knaak netpanty is gemaakt met veel aandacht voor detail, zodat je er zeker van kunt zijn dat je er stijlvol uitziet. Het is een must-have fashion item voor elke vrouw en het is perfect om je look wat extra flair te geven. De panty past mooi en blijft goed in model, dus je kunt er zeker van zijn dat je er altijd fashionable bijloopt. Laat je look opvallen met deze sexy Knaak netpanty!

Veelgestelde vragen over Knaak Panty Met Mini Visnet Print Lingerie - 1 Stuk.

De maat van Knaak Panty Met Mini Visnet Print Lingerie - 1 Stuk. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: One size

Knaak Panty Met Mini Visnet Print Lingerie - 1 Stuk. heeft een Visnet, is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Nee.

Knaak Panty Met Mini Visnet Print Lingerie - 1 Stuk. is een gemaakt van en heeft als sluiting: .

Je kunt Knaak Panty Met Mini Visnet Print Lingerie - 1 Stuk. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Knaak Panty Met Mini Visnet Print Lingerie - 1 Stuk. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie