1. Sexy G-String met Vlinder Open Kruis - Erotisch Design met Kant Dames String Lingerie Ondergoed Maat M.

Sexy G-String met Vlinder Open Kruis - Erotisch Design met Kant Dames String Lingerie Ondergoed Maat M.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Sexy G-String met Vlinder Open Kruis - Erotisch Design met Kant Dames String Lingerie Ondergoed Maat M.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Sexy G-String met Vlinder Open Kruis - Erotisch Design met Kant Dames String Lingerie Ondergoed Maat M. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Sexy G-String met Vlinder Open Kruis - Erotisch Design met Kant Dames String Lingerie Ondergoed Maat M.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Strings Strings & Slips

BH-maat

Special look

Kant

Kledingmaat

M

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyamide

Open kruis

Ja

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Sexy G-String met Vlinder Open Kruis - Erotisch Design met Kant Dames String Lingerie Ondergoed Maat M.

Deze sexy g-string is volledig gemaakt van fijn kant en is verkrijgbaar in maat M. De string heeft een open kruis met een vlinderdesign die zeker je aandacht zal trekken. De open kruis is gemaakt van fijne kant en heeft een subtiel maar erotisch design. De string heeft ook een aantrekkoord in het midden dat de stof bij elkaar houdt. Deze sexy g-string is perfect om te dragen tijdens speciale gelegenheden zoals een romantisch diner of een avondje uit. De string geeft je een zelfverzekerde en sensuele uitstraling. De string is ook gemakkelijk te combineren met andere lingerie items en ondergoed. Maak je lingeriecollectie compleet met deze sexy g-string met vlinder open kruis.

Veelgestelde vragen over Sexy G-String met Vlinder Open Kruis - Erotisch Design met Kant Dames String Lingerie Ondergoed Maat M.

De maat van Sexy G-String met Vlinder Open Kruis - Erotisch Design met Kant Dames String Lingerie Ondergoed Maat M. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: M

Sexy G-String met Vlinder Open Kruis - Erotisch Design met Kant Dames String Lingerie Ondergoed Maat M. heeft een Kant, is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Ja.

Sexy G-String met Vlinder Open Kruis - Erotisch Design met Kant Dames String Lingerie Ondergoed Maat M. is een gemaakt van Polyamide en heeft als sluiting: .

Je kunt Sexy G-String met Vlinder Open Kruis - Erotisch Design met Kant Dames String Lingerie Ondergoed Maat M. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Sexy G-String met Vlinder Open Kruis - Erotisch Design met Kant Dames String Lingerie Ondergoed Maat M. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie