1. Cottelli Collection Erotische Lingerie Set met Spannende Open Elementen voor Borsten en Kruis Maat M.

Cottelli Collection Erotische Lingerie Set met Spannende Open Elementen voor Borsten en Kruis Maat M.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Cottelli Collection Erotische Lingerie Set met Spannende Open Elementen voor Borsten en Kruis Maat M.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Cottelli Collection Erotische Lingerie Set met Spannende Open Elementen voor Borsten en Kruis Maat M. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Cottelli Collection Erotische Lingerie Set met Spannende Open Elementen voor Borsten en Kruis Maat M.

Merk

Cottelli Collection

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Lingeriesets

BH-maat

M

Special look

Kant

Kledingmaat

M

Kleur

Zwart

Materiaal

Open kruis

Ja

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Cottelli Collection Erotische Lingerie Set met Spannende Open Elementen voor Borsten en Kruis Maat M.

Deze erotisch lingerie set Cottelli Collection uit de Maat M is een combinatie van mode en verleiding. Het zachte kanten motief met bloemen is verwijderbaar bij de borsten, waardoor jouw volle borsten volledig bloot worden. De bijpassende string heeft een extra brede kanten tailleband. Het volledig open kruis is voorzien van twee dunne elastische banden die jouw venusheuvel omsluiten. Deze set is gemaakt van 90% polyamide en 10% spandex, waardoor je heerlijk zacht aanvoelt. Deze set is perfect om te dragen onder je kleding of voor een spannende avond alleen. Laat je verleiden door deze verleidelijke lingerie set en voel je sexy en zelfverzekerd.

Veelgestelde vragen over Cottelli Collection Erotische Lingerie Set met Spannende Open Elementen voor Borsten en Kruis Maat M.

De maat van Cottelli Collection Erotische Lingerie Set met Spannende Open Elementen voor Borsten en Kruis Maat M. is als volgt:

BH-maat: M

Kledingmaat: M

Cottelli Collection Erotische Lingerie Set met Spannende Open Elementen voor Borsten en Kruis Maat M. heeft een Kant, is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Ja.

Cottelli Collection Erotische Lingerie Set met Spannende Open Elementen voor Borsten en Kruis Maat M. is een gemaakt van en heeft als sluiting: .

Je kunt Cottelli Collection Erotische Lingerie Set met Spannende Open Elementen voor Borsten en Kruis Maat M. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Cottelli Collection Erotische Lingerie Set met Spannende Open Elementen voor Borsten en Kruis Maat M. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie