1. Amorable Sexy Lingerie Open Kruis - Doorschijnend One Size Erotisch String.

Amorable Sexy Lingerie Open Kruis - Doorschijnend One Size Erotisch String.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Amorable Sexy Lingerie Open Kruis - Doorschijnend One Size Erotisch String.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Amorable Sexy Lingerie Open Kruis - Doorschijnend One Size Erotisch String. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Amorable Sexy Lingerie Open Kruis - Doorschijnend One Size Erotisch String.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Slips Strings & Slips

BH-maat

Special look

Kant

Kledingmaat

One size

Kleur

Wit

Materiaal

Polyamide, Elastaan

Open kruis

Ja

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Amorable Sexy Lingerie Open Kruis - Doorschijnend One Size Erotisch String.

Deze elegante erotische string is gemaakt van een zacht en ademend materiaal dat comfortabel aanvoelt op de huid. Het heeft een open kruis en is doorschijnend, waardoor je partner je intieme contouren kan zien. De string is volledig afgewerkt met een kanten lint en een kleine versiering aan de voorkant voor een verleidelijke uitstraling. De string is een universele maat en past zo goed als iedereen. Je partner zal je ongetwijfeld verleiden met deze erotische lingerie. De string is perfect voor een speciale gelegenheid, zoals een romantisch diner, een nacht in de club of gewoon een avondje thuis. Je kunt de string combineren met een bijpassend beha en een korte jurk of een leuk kanten top voor een verleidelijke look. De string is ook verkrijgbaar in andere kleuren en stijlen, zodat je een mooi setje kunt samenstellen dat perfect bij je persoonlijke stijl past. Met deze Amorable Sexy Lingerie Open Kruis - Doorschijnend One Size Erotisch String zal je partner zeker verrast zijn!

Veelgestelde vragen over Amorable Sexy Lingerie Open Kruis - Doorschijnend One Size Erotisch String.

De maat van Amorable Sexy Lingerie Open Kruis - Doorschijnend One Size Erotisch String. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: One size

Amorable Sexy Lingerie Open Kruis - Doorschijnend One Size Erotisch String. heeft een Kant, is Wit van kleur en heeft een open kruis: Ja.

Amorable Sexy Lingerie Open Kruis - Doorschijnend One Size Erotisch String. is een gemaakt van Polyamide, Elastaan en heeft als sluiting: .

Je kunt Amorable Sexy Lingerie Open Kruis - Doorschijnend One Size Erotisch String. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Amorable Sexy Lingerie Open Kruis - Doorschijnend One Size Erotisch String. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie