1. Lingerie Setje Met Hartjes Sexy Kanten Ondergoed Kanten Ondergoed Met Hartjes.

Lingerie Setje Met Hartjes Sexy Kanten Ondergoed Kanten Ondergoed Met Hartjes.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Lingerie Setje Met Hartjes Sexy Kanten Ondergoed Kanten Ondergoed Met Hartjes.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Lingerie Setje Met Hartjes Sexy Kanten Ondergoed Kanten Ondergoed Met Hartjes. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Lingerie Setje Met Hartjes Sexy Kanten Ondergoed Kanten Ondergoed Met Hartjes.

Merk

Merkloos / Sans marque

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Lingeriesets

BH-maat

L

Special look

Kant

Kledingmaat

L

Kleur

Zwart

Materiaal

100% polyester | Polyester

Open kruis

Nee

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Lingerie Setje Met Hartjes Sexy Kanten Ondergoed Kanten Ondergoed Met Hartjes.

Het is een prachtig lingerie setje met zachte, kanten stoffen die je figuur perfect benadrukken. De kanten stof is bezaaid met kleine hartjes die een vleugje romantiek toevoegen aan het ondergoed. Het heeft een klassieke en elegante uitstraling en het is ideaal om aan te trekken als je je sexy en vrouwelijk wilt voelen. Het lingerie setje is ook gemaakt van comfortabele stoffen die je huid laten ademen. De kanten stof voelt zacht en glad aan tegen je huid. Je kunt het lingerie setje ook wassen met een zachte detergent zodat het er langer mooi uitziet. Het is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals roze, wit en zwart, zodat je altijd een kleur kunt vinden die bij je stijl past.

Veelgestelde vragen over Lingerie Setje Met Hartjes Sexy Kanten Ondergoed Kanten Ondergoed Met Hartjes.

De maat van Lingerie Setje Met Hartjes Sexy Kanten Ondergoed Kanten Ondergoed Met Hartjes. is als volgt:

BH-maat: L

Kledingmaat: L

Lingerie Setje Met Hartjes Sexy Kanten Ondergoed Kanten Ondergoed Met Hartjes. heeft een Kant, is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Nee.

Lingerie Setje Met Hartjes Sexy Kanten Ondergoed Kanten Ondergoed Met Hartjes. is een gemaakt van 100% polyester | Polyester en heeft als sluiting: .

Je kunt Lingerie Setje Met Hartjes Sexy Kanten Ondergoed Kanten Ondergoed Met Hartjes. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Lingerie Setje Met Hartjes Sexy Kanten Ondergoed Kanten Ondergoed Met Hartjes. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie