1. Cottelli Plus Size Lingerie Set met Open String voor Uitstraling vol Passie Maat 3XL.

Cottelli Plus Size Lingerie Set met Open String voor Uitstraling vol Passie Maat 3XL.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Cottelli Plus Size Lingerie Set met Open String voor Uitstraling vol Passie Maat 3XL.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Cottelli Plus Size Lingerie Set met Open String voor Uitstraling vol Passie Maat 3XL. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Cottelli Plus Size Lingerie Set met Open String voor Uitstraling vol Passie Maat 3XL.

Merk

Cottelli Collection

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Lingeriesets

BH-maat

XL

Special look

Kant

Kledingmaat

XL

Kleur

Rood

Materiaal

Polyamide

Open kruis

Nee

Type BH

Multiway bh

Sluiting

Omschrijving van Cottelli Plus Size Lingerie Set met Open String voor Uitstraling vol Passie Maat 3XL.

Deze lingerieset is een perfecte aanvulling op jouw lingeriecollectie. Dankzij het elastische materiaal zit de set comfortabel en is deze geschikt voor plus size. De zachte kant, in combinatie met het doorschijnende materiaal, geven de set een elegante uitstraling. Met de verstelbare bandjes en open kruis string creëer je een passievolle look. De set is verkrijgbaar in maat 3XL. Laat jouw mooiste vormen stralen met deze prachtige lingerieset.

Veelgestelde vragen over Cottelli Plus Size Lingerie Set met Open String voor Uitstraling vol Passie Maat 3XL.

De maat van Cottelli Plus Size Lingerie Set met Open String voor Uitstraling vol Passie Maat 3XL. is als volgt:

BH-maat: XL

Kledingmaat: XL

Cottelli Plus Size Lingerie Set met Open String voor Uitstraling vol Passie Maat 3XL. heeft een Kant, is Rood van kleur en heeft een open kruis: Nee.

Cottelli Plus Size Lingerie Set met Open String voor Uitstraling vol Passie Maat 3XL. is een Multiway bh gemaakt van Polyamide en heeft als sluiting: .

Je kunt Cottelli Plus Size Lingerie Set met Open String voor Uitstraling vol Passie Maat 3XL. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Cottelli Plus Size Lingerie Set met Open String voor Uitstraling vol Passie Maat 3XL. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie