1. Only Women Lingerie Jarretelsetje met kousen Sexy lingerie setje erotiek Cadeau Lingerie erotisch Lingerie setje.

Only Women Lingerie Jarretelsetje met kousen Sexy lingerie setje erotiek Cadeau Lingerie erotisch Lingerie setje.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Only Women Lingerie Jarretelsetje met kousen Sexy lingerie setje erotiek Cadeau Lingerie erotisch Lingerie setje.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Only Women Lingerie Jarretelsetje met kousen Sexy lingerie setje erotiek Cadeau Lingerie erotisch Lingerie setje. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Only Women Lingerie Jarretelsetje met kousen Sexy lingerie setje erotiek Cadeau Lingerie erotisch Lingerie setje.

Merk

Only Women Fashion

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Lingeriesets

BH-maat

S

Special look

Kant

Kledingmaat

S

Kleur

Wit

Materiaal

Elastaan | Polyester

Open kruis

Nee

Type BH

Beugel bh

Sluiting

Haak- en oogsluiting

Omschrijving van Only Women Lingerie Jarretelsetje met kousen Sexy lingerie setje erotiek Cadeau Lingerie erotisch Lingerie setje.

Deze unieke lingerie setje is gemaakt voor alleen vrouwen. Het is een zeer sensuele en erotische set met een aantrekkelijke look. Het is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal waardoor je je goed zult voelen. De set is verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren om te passen bij elke vrouwelijke figuur. De set bestaat uit een jarretelgordel met kousen en een bijpassende string. De jarretels zijn versierd met kleurrijke bloempatronen. De string is versierd met kant en kraaltjes. De kousen hebben een zeer elegante look met verticale strepen. Deze set is ideaal om te dragen als erotische lingerie of als een cadeau voor je geliefde. De set is zeer comfortabel en zal je zeker verleiden.

Veelgestelde vragen over Only Women Lingerie Jarretelsetje met kousen Sexy lingerie setje erotiek Cadeau Lingerie erotisch Lingerie setje.

De maat van Only Women Lingerie Jarretelsetje met kousen Sexy lingerie setje erotiek Cadeau Lingerie erotisch Lingerie setje. is als volgt:

BH-maat: S

Kledingmaat: S

Only Women Lingerie Jarretelsetje met kousen Sexy lingerie setje erotiek Cadeau Lingerie erotisch Lingerie setje. heeft een Kant, is Wit van kleur en heeft een open kruis: Nee.

Only Women Lingerie Jarretelsetje met kousen Sexy lingerie setje erotiek Cadeau Lingerie erotisch Lingerie setje. is een Beugel bh gemaakt van Elastaan | Polyester en heeft als sluiting: Haak- en oogsluiting.

Je kunt Only Women Lingerie Jarretelsetje met kousen Sexy lingerie setje erotiek Cadeau Lingerie erotisch Lingerie setje. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Only Women Lingerie Jarretelsetje met kousen Sexy lingerie setje erotiek Cadeau Lingerie erotisch Lingerie setje. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie