1. Seducia Lingerie DeLuxe Babydoll String Lingerie Erotiek - Maat S/M.

Seducia Lingerie DeLuxe Babydoll String Lingerie Erotiek - Maat S/M.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Seducia Lingerie DeLuxe Babydoll String Lingerie Erotiek - Maat S/M.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Seducia Lingerie DeLuxe Babydoll String Lingerie Erotiek - Maat S/M. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Seducia Lingerie DeLuxe Babydoll String Lingerie Erotiek - Maat S/M.

Merk

Seducia

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Sexy nachtmode Babydolls

BH-maat

Special look

Kledingmaat

M

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester, Elastaan

Open kruis

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Seducia Lingerie DeLuxe Babydoll String Lingerie Erotiek - Maat S/M.

De string die bij de babydoll hoort is gemaakt van een heerlijk zachte stof die aansluit op het lichaam. Het heeft een laag uitgesneden vorm en zorgt voor een erg sensuele look. De lingerie is verkrijgbaar in kleuren zoals wit, zwart, roze en paars. Deze luxe lingerie is ontworpen om je verleidelijk en mooi te maken. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het comfortabel en zacht aanvoelt. Daarnaast is het voorzien van kanten details die ervoor zorgen dat je meer kunt laten zien dan je bedoelt. De babydoll heeft een mooie pasvorm die zorgt voor een optimale bewegingsvrijheid. De string heeft een kanten afwerking die je een verfijnde look geeft. De lingerie is ideaal om te dragen bij speciale gelegenheden. Laat je verleiden door deze luxe lingerieset Seducia Lingerie DeLuxe Babydoll String Lingerie Erotiek - Maat S/M. Doe je lichaam eer aan met deze prachtige lingerieset. Deze luxe lingerie is gemaakt van een zacht materiaal dat comfortabel aanvoelt. De babydoll heeft een mooie pasvorm en kanten details die je een verfijnde look geven. De.

Veelgestelde vragen over Seducia Lingerie DeLuxe Babydoll String Lingerie Erotiek - Maat S/M.

De maat van Seducia Lingerie DeLuxe Babydoll String Lingerie Erotiek - Maat S/M. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: M

Seducia Lingerie DeLuxe Babydoll String Lingerie Erotiek - Maat S/M. heeft een , is Zwart van kleur en heeft een open kruis: .

Seducia Lingerie DeLuxe Babydoll String Lingerie Erotiek - Maat S/M. is een gemaakt van Polyester, Elastaan en heeft als sluiting: .

Je kunt Seducia Lingerie DeLuxe Babydoll String Lingerie Erotiek - Maat S/M. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Seducia Lingerie DeLuxe Babydoll String Lingerie Erotiek - Maat S/M. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie