1. Abierta Fina Spannende Open Lingerie Set voor een Twist met Jarretel Banden en Hals Riem Maat 75B/S.

Abierta Fina Spannende Open Lingerie Set voor een Twist met Jarretel Banden en Hals Riem Maat 75B/S.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Abierta Fina Spannende Open Lingerie Set voor een Twist met Jarretel Banden en Hals Riem Maat 75B/S.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Abierta Fina Spannende Open Lingerie Set voor een Twist met Jarretel Banden en Hals Riem Maat 75B/S. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Abierta Fina Spannende Open Lingerie Set voor een Twist met Jarretel Banden en Hals Riem Maat 75B/S.

Merk

Abierta Fina

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Lingeriesets

BH-maat

75A

Special look

Kant

Kledingmaat

S

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyamide

Open kruis

Nee

Type BH

Multiway bh

Sluiting

Omschrijving van Abierta Fina Spannende Open Lingerie Set voor een Twist met Jarretel Banden en Hals Riem Maat 75B/S.

Met de Abierta Fina Spannende Open Lingerie Set voor een Twist met Jarretel Banden en Hals Riem Maat 75B/S kun je jouw sensuele kant laten zien. Dit verleidelijke setje is gemaakt van zacht kant en accentueert al jouw vrouwelijke vormen. De BH is voorzien van halve cups met een zachte padding, waardoor je borsten ondersteund worden en een kleine lift krijgen. Bovendien is de BH voorzien van een sexy halsband. De bijpassende string is voorzien van een open kruisje voor een extra sensuele touch. Dit setje is een perfecte keuze om jouw partner te verrassen met een verleidelijk uiterlijk. Laat jouw verleidelijke kant zien in deze Abierta Fina Spannende Open Lingerie Set.

Veelgestelde vragen over Abierta Fina Spannende Open Lingerie Set voor een Twist met Jarretel Banden en Hals Riem Maat 75B/S.

De maat van Abierta Fina Spannende Open Lingerie Set voor een Twist met Jarretel Banden en Hals Riem Maat 75B/S. is als volgt:

BH-maat: 75A

Kledingmaat: S

Abierta Fina Spannende Open Lingerie Set voor een Twist met Jarretel Banden en Hals Riem Maat 75B/S. heeft een Kant, is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Nee.

Abierta Fina Spannende Open Lingerie Set voor een Twist met Jarretel Banden en Hals Riem Maat 75B/S. is een Multiway bh gemaakt van Polyamide en heeft als sluiting: .

Je kunt Abierta Fina Spannende Open Lingerie Set voor een Twist met Jarretel Banden en Hals Riem Maat 75B/S. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Abierta Fina Spannende Open Lingerie Set voor een Twist met Jarretel Banden en Hals Riem Maat 75B/S. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie