1. Abierta Fina Erotische Lingerie Jurk Licht Transparant met Open Kruis en Borsten voor Verleidelijke Spellen Maat XL.

Abierta Fina Erotische Lingerie Jurk Licht Transparant met Open Kruis en Borsten voor Verleidelijke Spellen Maat XL.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Abierta Fina Erotische Lingerie Jurk Licht Transparant met Open Kruis en Borsten voor Verleidelijke Spellen Maat XL.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Abierta Fina Erotische Lingerie Jurk Licht Transparant met Open Kruis en Borsten voor Verleidelijke Spellen Maat XL. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Abierta Fina Erotische Lingerie Jurk Licht Transparant met Open Kruis en Borsten voor Verleidelijke Spellen Maat XL.

Merk

Abierta Fina

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Sexy nachtmode Nachtjurkjes

BH-maat

Special look

Kledingmaat

XL

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyamide

Open kruis

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Abierta Fina Erotische Lingerie Jurk Licht Transparant met Open Kruis en Borsten voor Verleidelijke Spellen Maat XL.

Deze erotische lingerie jurk is een stijlvolle en verleidelijke optie voor zowel formele gelegenheden als intieme avonden. Gemaakt van licht transparante stof, is de pasvorm perfect en het jurkje is extra hoog opgesneden aan de voor- en achterzijde. De cups geven de borsten een mooie vorm en zorgen voor een open uitstraling. U kunt de bandjes eenvoudig aanpassen aan uw lichaam en aan uw smaak. De aangepaste string heeft een spannend open kruisje, dat ideaal is voor verleidelijke spelletjes. Gemaakt van 90% polyamide en 10% spandex, zal deze lingerie jurk uw verleidelijke uitstraling versterken. De jurk is verkrijgbaar in maat XL, waardoor hij perfect past bij een gevormd figuur.

Veelgestelde vragen over Abierta Fina Erotische Lingerie Jurk Licht Transparant met Open Kruis en Borsten voor Verleidelijke Spellen Maat XL.

De maat van Abierta Fina Erotische Lingerie Jurk Licht Transparant met Open Kruis en Borsten voor Verleidelijke Spellen Maat XL. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: XL

Abierta Fina Erotische Lingerie Jurk Licht Transparant met Open Kruis en Borsten voor Verleidelijke Spellen Maat XL. heeft een , is Zwart van kleur en heeft een open kruis: .

Abierta Fina Erotische Lingerie Jurk Licht Transparant met Open Kruis en Borsten voor Verleidelijke Spellen Maat XL. is een gemaakt van Polyamide en heeft als sluiting: .

Je kunt Abierta Fina Erotische Lingerie Jurk Licht Transparant met Open Kruis en Borsten voor Verleidelijke Spellen Maat XL. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Abierta Fina Erotische Lingerie Jurk Licht Transparant met Open Kruis en Borsten voor Verleidelijke Spellen Maat XL. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie