1. Panty Netpanty Mini visnet Gaten Sexy lingerie Erotische Kousen.

Panty Netpanty Mini visnet Gaten Sexy lingerie Erotische Kousen.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Panty Netpanty Mini visnet Gaten Sexy lingerie Erotische Kousen.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Panty Netpanty Mini visnet Gaten Sexy lingerie Erotische Kousen. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Panty Netpanty Mini visnet Gaten Sexy lingerie Erotische Kousen.

Merk

Faas Commerce

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Kousen & Panty's Panty's

BH-maat

Special look

Kledingmaat

S/M

Kleur

Zwart

Materiaal

Nylon

Open kruis

Nee

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Panty Netpanty Mini visnet Gaten Sexy lingerie Erotische Kousen.

De Catch Your Eye Netpanty is gemaakt van ademende, lichtgewicht stof en heeft een perfecte pasvorm. De kousen hebben een aantrekkelijk visnetpatroon, dat de blikken trekt op de juiste manier. Deze elegante panty is perfect voor elke dag of een speciale gelegenheid. Het heeft een elastische band in de taille, waardoor het comfortabel en aangenaam te dragen is. Deze sexy lingerie heeft kleine gaten in de vorm van een visnet, wat een adembenemend effect geeft. Combineer de Netpanty met je favoriete ripped jeans en rock deze trend! De stof is zacht en ademend, waardoor het draagcomfort verhoogt. Bovendien is het ook perfect om onder een kort kleedje te dragen om een extra sexy look te creëren. Deze erotische kousen zijn onmisbaar voor jouw lingerie collectie.

Veelgestelde vragen over Panty Netpanty Mini visnet Gaten Sexy lingerie Erotische Kousen.

De maat van Panty Netpanty Mini visnet Gaten Sexy lingerie Erotische Kousen. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: S/M

Panty Netpanty Mini visnet Gaten Sexy lingerie Erotische Kousen. heeft een , is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Nee.

Panty Netpanty Mini visnet Gaten Sexy lingerie Erotische Kousen. is een gemaakt van Nylon en heeft als sluiting: .

Je kunt Panty Netpanty Mini visnet Gaten Sexy lingerie Erotische Kousen. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Panty Netpanty Mini visnet Gaten Sexy lingerie Erotische Kousen. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie