1. Erotische Body I Lingerie Set I Fishnet I Sexy Erotisch Ondergoed I One size I.

Erotische Body I Lingerie Set I Fishnet I Sexy Erotisch Ondergoed I One size I.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Erotische Body I Lingerie Set I Fishnet I Sexy Erotisch Ondergoed I One size I.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Erotische Body I Lingerie Set I Fishnet I Sexy Erotisch Ondergoed I One size I. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Erotische Body I Lingerie Set I Fishnet I Sexy Erotisch Ondergoed I One size I.

Merk

Superdealer

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Lingeriesets

BH-maat

One size

Special look

Kledingmaat

Kleur

Zwart

Materiaal

Spandex

Open kruis

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Erotische Body I Lingerie Set I Fishnet I Sexy Erotisch Ondergoed I One size I.

Deze erotische body is perfect om je sexy kant te accentueren. Het is gemaakt van een fijn katoenen materiaal dat je lichaam perfect omhult. Deze body heeft een mooie kanten bovenkant met een diep uitgesneden decolleté, wat je een sensuele uitstraling geeft. De body is voorzien van een zijden voering dat je vrouwelijke vormen accentueert. Verder heeft de body een fishnet stukje dat de body een sexy uitstraling geeft. De body is verkrijgbaar in één maat, wat betekent dat het perfect zal passen bij elke vrouw. Het is gemakkelijk aan te kleden en te combineren met andere lingerie stukken zoals strings, slips of korsetten. De body is ook ideaal om te dragen bij een speciale gelegenheid zoals een romantisch diner of een avondje stappen. Door de erotische look van de body zullen alle blikken op jou gericht zijn.

Veelgestelde vragen over Erotische Body I Lingerie Set I Fishnet I Sexy Erotisch Ondergoed I One size I.

De maat van Erotische Body I Lingerie Set I Fishnet I Sexy Erotisch Ondergoed I One size I. is als volgt:

BH-maat: One size

Kledingmaat:

Erotische Body I Lingerie Set I Fishnet I Sexy Erotisch Ondergoed I One size I. heeft een , is Zwart van kleur en heeft een open kruis: .

Erotische Body I Lingerie Set I Fishnet I Sexy Erotisch Ondergoed I One size I. is een gemaakt van Spandex en heeft als sluiting: .

Je kunt Erotische Body I Lingerie Set I Fishnet I Sexy Erotisch Ondergoed I One size I. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Erotische Body I Lingerie Set I Fishnet I Sexy Erotisch Ondergoed I One size I. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie