1. Bodystocking Dames-Lingerie-Rollenspel-Vrouwen-Sexy-Visnet-Spannend-Opwindend-Panty.

Bodystocking Dames-Lingerie-Rollenspel-Vrouwen-Sexy-Visnet-Spannend-Opwindend-Panty.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Bodystocking Dames-Lingerie-Rollenspel-Vrouwen-Sexy-Visnet-Spannend-Opwindend-Panty.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Bodystocking Dames-Lingerie-Rollenspel-Vrouwen-Sexy-Visnet-Spannend-Opwindend-Panty. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Bodystocking Dames-Lingerie-Rollenspel-Vrouwen-Sexy-Visnet-Spannend-Opwindend-Panty.

Merk

Merkloos / Sans marque

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Bodies

BH-maat

Special look

Kledingmaat

One size

Kleur

Zwart

Materiaal

Open kruis

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Bodystocking Dames-Lingerie-Rollenspel-Vrouwen-Sexy-Visnet-Spannend-Opwindend-Panty.

Deze sexy bodystocking is perfect voor een spannend rollenspel met je partner. De zwarte kleur is elegant en mysterieus en is perfect om te combineren met andere lingerie. De bodystocking is gemaakt van hoogwaardig materiaal met een klassieke visnet structuur. Het heeft schouderbandjes en rond gaten motief onderaan het hemd en de panty voor een stijlvolle look. Je kunt de bodystocking dragen als lingerie of als een erotisch kledingstuk voor een romantische avond. De bodystocking is eenvoudig te verzorgen. Voor het beste resultaat, was het met de hand met koud water en hang het op een koele plaats om te drogen. Let op: ivm de hygiënewet mag dit artikel niet geretourneerd worden. Wees er zeker van dat je de juiste maat hebt besteld. Geniet van je nieuwe sexy bodystocking, zodat je je partner kan verrassen met een spannende look!

Veelgestelde vragen over Bodystocking Dames-Lingerie-Rollenspel-Vrouwen-Sexy-Visnet-Spannend-Opwindend-Panty.

De maat van Bodystocking Dames-Lingerie-Rollenspel-Vrouwen-Sexy-Visnet-Spannend-Opwindend-Panty. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: One size

Bodystocking Dames-Lingerie-Rollenspel-Vrouwen-Sexy-Visnet-Spannend-Opwindend-Panty. heeft een , is Zwart van kleur en heeft een open kruis: .

Bodystocking Dames-Lingerie-Rollenspel-Vrouwen-Sexy-Visnet-Spannend-Opwindend-Panty. is een gemaakt van en heeft als sluiting: .

Je kunt Bodystocking Dames-Lingerie-Rollenspel-Vrouwen-Sexy-Visnet-Spannend-Opwindend-Panty. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Bodystocking Dames-Lingerie-Rollenspel-Vrouwen-Sexy-Visnet-Spannend-Opwindend-Panty. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie