1. Amorable Sexy Lingerie Open Kruis Roze Erotische G-String voor Dames.

Amorable Sexy Lingerie Open Kruis Roze Erotische G-String voor Dames.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Amorable Sexy Lingerie Open Kruis Roze Erotische G-String voor Dames.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Amorable Sexy Lingerie Open Kruis Roze Erotische G-String voor Dames. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Amorable Sexy Lingerie Open Kruis Roze Erotische G-String voor Dames.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Slips Strings & Slips

BH-maat

Special look

Kant

Kledingmaat

One size

Kleur

Roze

Materiaal

Elastaan, Nylon

Open kruis

Ja

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Amorable Sexy Lingerie Open Kruis Roze Erotische G-String voor Dames.

Deze sexy lingerie is gemaakt van een delicate stof die zacht aanvoelt op de huid. De stof is ontworpen om elke vorm van beweging en beweging mee te maken, zodat je je vrij voelt wanneer je deze draagt. De lingerie heeft een open kruis en is voorzien van een mooie kanten afwerking om een aantrekkelijke look te creëren. Het open kruis onthult de bijzondere vormen van je lichaam en maakt een verleidelijke uitstraling. Deze erotische G-string heeft een strakke pasvorm die perfect aansluit op je lichaam. Het ontwerp is voorzien van sexy details zoals een klein gouden ketting en subtiele kanten bandjes. Deze lingerie is perfect voor speciale gelegenheden en je kunt er zeker van zijn dat je er verleidelijk uitziet.

Veelgestelde vragen over Amorable Sexy Lingerie Open Kruis Roze Erotische G-String voor Dames.

De maat van Amorable Sexy Lingerie Open Kruis Roze Erotische G-String voor Dames. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: One size

Amorable Sexy Lingerie Open Kruis Roze Erotische G-String voor Dames. heeft een Kant, is Roze van kleur en heeft een open kruis: Ja.

Amorable Sexy Lingerie Open Kruis Roze Erotische G-String voor Dames. is een gemaakt van Elastaan, Nylon en heeft als sluiting: .

Je kunt Amorable Sexy Lingerie Open Kruis Roze Erotische G-String voor Dames. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Amorable Sexy Lingerie Open Kruis Roze Erotische G-String voor Dames. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie