1. Sexy G String met Kant en Mini Strik - Erotisch Design met Kant One Size Dames String Open Kruis Lingerie Ondergoed.

Sexy G String met Kant en Mini Strik - Erotisch Design met Kant One Size Dames String Open Kruis Lingerie Ondergoed.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Sexy G String met Kant en Mini Strik - Erotisch Design met Kant One Size Dames String Open Kruis Lingerie Ondergoed.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Sexy G String met Kant en Mini Strik - Erotisch Design met Kant One Size Dames String Open Kruis Lingerie Ondergoed. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Sexy G String met Kant en Mini Strik - Erotisch Design met Kant One Size Dames String Open Kruis Lingerie Ondergoed.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Strings Strings & Slips

BH-maat

Special look

Kant

Kledingmaat

One size

Kleur

Zwart

Materiaal

100% polyester

Open kruis

Nee

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Sexy G String met Kant en Mini Strik - Erotisch Design met Kant One Size Dames String Open Kruis Lingerie Ondergoed.

Met deze string kun je er zeker van zijn dat je op en top sexy bent! De string is gemaakt van hoogwaardig en soepel materiaal met prachtig kant. Het ontwerp heeft een mini strik voor een verleidelijke look. De string heeft een open kruis voor nog meer erotisch genot. Het is een one-size-fits all ontwerp, waardoor het eenvoudig aan te passen is aan een verscheidenheid aan lichaamstypes. Deze string is perfect om je partner te verrassen met een erotische belevenis. Het ontwerp is gemaakt om het ultieme genot te bieden, waardoor je zeker bent dat je jouw partner verrast met iets bijzonders. De string is gemakkelijk aan te passen en biedt een perfecte pasvorm, waardoor je optimaal kunt genieten van de erotiek.

Veelgestelde vragen over Sexy G String met Kant en Mini Strik - Erotisch Design met Kant One Size Dames String Open Kruis Lingerie Ondergoed.

De maat van Sexy G String met Kant en Mini Strik - Erotisch Design met Kant One Size Dames String Open Kruis Lingerie Ondergoed. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: One size

Sexy G String met Kant en Mini Strik - Erotisch Design met Kant One Size Dames String Open Kruis Lingerie Ondergoed. heeft een Kant, is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Nee.

Sexy G String met Kant en Mini Strik - Erotisch Design met Kant One Size Dames String Open Kruis Lingerie Ondergoed. is een gemaakt van 100% polyester en heeft als sluiting: .

Je kunt Sexy G String met Kant en Mini Strik - Erotisch Design met Kant One Size Dames String Open Kruis Lingerie Ondergoed. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Sexy G String met Kant en Mini Strik - Erotisch Design met Kant One Size Dames String Open Kruis Lingerie Ondergoed. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie