1. Rosebay Lingerie Setje Vrouwen Erotisch Lingerie Body Sexy Lingerie Dames Maat S.

Rosebay Lingerie Setje Vrouwen Erotisch Lingerie Body Sexy Lingerie Dames Maat S.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Rosebay Lingerie Setje Vrouwen Erotisch Lingerie Body Sexy Lingerie Dames Maat S.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Rosebay Lingerie Setje Vrouwen Erotisch Lingerie Body Sexy Lingerie Dames Maat S. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Rosebay Lingerie Setje Vrouwen Erotisch Lingerie Body Sexy Lingerie Dames Maat S.

Merk

Rosebay

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Lingeriesets

BH-maat

S

Special look

Kant

Kledingmaat

S

Kleur

Zwart

Materiaal

100% polyester

Open kruis

Nee

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Rosebay Lingerie Setje Vrouwen Erotisch Lingerie Body Sexy Lingerie Dames Maat S.

Rosebay Lingerie Setje Vrouwen Erotisch Lingerie Body Sexy Lingerie Dames Maat S is een stijlvolle set lingerie die perfect is voor die speciale gelegenheid. De set is gemaakt van een zacht, doorzichtig netstof en heeft een mooie Decolleté. De lingerie heeft een mooie open rug, die een subtiele verleiding creëert. De lage tailleband en het kanten detail zorgen voor een romantische look. De kleur is een romantische, donkerroze tint en het materiaal is comfortabel en zacht. Deze set is een perfecte combinatie van stijl en comfort. De set is verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van S tot L. De lingerie is eenvoudig te wassen met koud water en kan worden gedroogd in de lucht. Het is een geweldig cadeau dat zowel vrouwen als mannen zullen waarderen. Het is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een mooie, romantische en sexy set lingerie.

Veelgestelde vragen over Rosebay Lingerie Setje Vrouwen Erotisch Lingerie Body Sexy Lingerie Dames Maat S.

De maat van Rosebay Lingerie Setje Vrouwen Erotisch Lingerie Body Sexy Lingerie Dames Maat S. is als volgt:

BH-maat: S

Kledingmaat: S

Rosebay Lingerie Setje Vrouwen Erotisch Lingerie Body Sexy Lingerie Dames Maat S. heeft een Kant, is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Nee.

Rosebay Lingerie Setje Vrouwen Erotisch Lingerie Body Sexy Lingerie Dames Maat S. is een gemaakt van 100% polyester en heeft als sluiting: .

Je kunt Rosebay Lingerie Setje Vrouwen Erotisch Lingerie Body Sexy Lingerie Dames Maat S. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Rosebay Lingerie Setje Vrouwen Erotisch Lingerie Body Sexy Lingerie Dames Maat S. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie