1. Amorable Sexy Kwart Cup BH - Maat M Erotische Lingerie Dames Open BH.

Amorable Sexy Kwart Cup BH - Maat M Erotische Lingerie Dames Open BH.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Amorable Sexy Kwart Cup BH - Maat M Erotische Lingerie Dames Open BH.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Amorable Sexy Kwart Cup BH - Maat M Erotische Lingerie Dames Open BH. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Amorable Sexy Kwart Cup BH - Maat M Erotische Lingerie Dames Open BH.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie BH's

BH-maat

M

Special look

Kant

Kledingmaat

Kleur

Rood

Materiaal

Polyamide

Open kruis

Type BH

Beugel bh, Kwart cup bh

Sluiting

Achtersluiting

Omschrijving van Amorable Sexy Kwart Cup BH - Maat M Erotische Lingerie Dames Open BH.

De Amorable Sexy Kwart Cup BH is de perfecte lingerie voor een intieme avond met je geliefde. Deze open BH is vervaardigd uit zacht en ademend materiaal, dat je borsten perfect omhult, waardoor je een perfecte fit krijgt. De BH heeft een delicate en elegante vorm waardoor je borsten er prachtig uit komen. De BH heeft ook een verstelbare band aan de achterkant voor een perfecte pasvorm. De band heeft een mooie design dat een verleidelijk tintje aan de BH geeft. De Amorable Sexy Kwart Cup BH is verkrijgbaar in maat M, die perfect past bij een borstomvang van 80-90 cm. Deze BH heeft een uniek en verfijnd design dat je borsten een sexy en verleidelijk kijkje geeft, waardoor je je bedpartner in verleiding brengt. De BH heeft ook een stijlvolle halslijn waardoor je mooi gekleed voor de dag komt. Deze kwart cup BH is de perfecte lingerie om je avond intiemer te maken.

Veelgestelde vragen over Amorable Sexy Kwart Cup BH - Maat M Erotische Lingerie Dames Open BH.

De maat van Amorable Sexy Kwart Cup BH - Maat M Erotische Lingerie Dames Open BH. is als volgt:

BH-maat: M

Kledingmaat:

Amorable Sexy Kwart Cup BH - Maat M Erotische Lingerie Dames Open BH. heeft een Kant, is Rood van kleur en heeft een open kruis: .

Amorable Sexy Kwart Cup BH - Maat M Erotische Lingerie Dames Open BH. is een Beugel bh, Kwart cup bh gemaakt van Polyamide en heeft als sluiting: Achtersluiting.

Je kunt Amorable Sexy Kwart Cup BH - Maat M Erotische Lingerie Dames Open BH. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Amorable Sexy Kwart Cup BH - Maat M Erotische Lingerie Dames Open BH. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie