1. Sexy String met Open Kruis Roze Ontwerp met Kant Erotisch Design met Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie.

Sexy String met Open Kruis Roze Ontwerp met Kant Erotisch Design met Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Sexy String met Open Kruis Roze Ontwerp met Kant Erotisch Design met Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Sexy String met Open Kruis Roze Ontwerp met Kant Erotisch Design met Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Sexy String met Open Kruis Roze Ontwerp met Kant Erotisch Design met Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Strings Strings & Slips

BH-maat

Special look

Kant

Kledingmaat

One size

Kleur

Roze

Materiaal

Elastaan | Polyamide

Open kruis

Ja

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Sexy String met Open Kruis Roze Ontwerp met Kant Erotisch Design met Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie.

"Deze erotische slip is gemaakt van hoogwaardig kant. Dit materiaal is extreem zacht en heeft een luxe uitstraling. Het kruis is semi-transparant, waardoor het een extra spannend effect heeft. De strik aan de voorkant geeft de slip een extra stijlvolle look. Deze string is one size en past daardoor perfect bij iedereen. Het materiaal is elastisch en heeft daardoor een perfecte pasvorm. De string is verkrijgbaar in een prachtige roze kleur en is daardoor de ideale lingerie voor iedere vrouw die op zoek is naar een sexy onderbroek met kant.".

Veelgestelde vragen over Sexy String met Open Kruis Roze Ontwerp met Kant Erotisch Design met Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie.

De maat van Sexy String met Open Kruis Roze Ontwerp met Kant Erotisch Design met Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: One size

Sexy String met Open Kruis Roze Ontwerp met Kant Erotisch Design met Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie. heeft een Kant, is Roze van kleur en heeft een open kruis: Ja.

Sexy String met Open Kruis Roze Ontwerp met Kant Erotisch Design met Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie. is een gemaakt van Elastaan | Polyamide en heeft als sluiting: .

Je kunt Sexy String met Open Kruis Roze Ontwerp met Kant Erotisch Design met Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Sexy String met Open Kruis Roze Ontwerp met Kant Erotisch Design met Strik One Size String Dames Onderbroek Lingerie. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie