1. Mandy Mystery Lingerie Spannende Mini Jurk met Lange mouwen en Licht Transparant voor Ultieme Verleiding One Size.

Mandy Mystery Lingerie Spannende Mini Jurk met Lange mouwen en Licht Transparant voor Ultieme Verleiding One Size.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Mandy Mystery Lingerie Spannende Mini Jurk met Lange mouwen en Licht Transparant voor Ultieme Verleiding One Size.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Mandy Mystery Lingerie Spannende Mini Jurk met Lange mouwen en Licht Transparant voor Ultieme Verleiding One Size. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Mandy Mystery Lingerie Spannende Mini Jurk met Lange mouwen en Licht Transparant voor Ultieme Verleiding One Size.

Merk

Mandy mystery Line

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Sexy nachtmode Nachtjurkjes

BH-maat

Special look

Kledingmaat

One size

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyamide

Open kruis

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Mandy Mystery Lingerie Spannende Mini Jurk met Lange mouwen en Licht Transparant voor Ultieme Verleiding One Size.

De Mandy Mystery Lingerie Spannende Mini Jurk met Lange mouwen en Licht Transparant is de perfecte oplossing voor ultieme verleiding. De unieke combinatie van het korte model en de lange mouwen zorgt ervoor dat je er mooi en stijlvol uitziet. De zwarte kleur voegt een mysterieuze tint toe aan je look. De licht transparante stof laat net genoeg van je lichaam zien zodat je partner geen genoeg van je krijgt. De jurk valt mooi over je rondingen, waardoor je er zelfverzekerd uitziet. De One-Size pasvorm maakt het dragen van deze jurk nog aangenamer. Met de Mandy Mystery Lingerie Spannende Mini Jurk met Lange mouwen en Licht Transparant ben je klaar om romantische avonden en spannende nachten te beleven. Laat je verleiden door deze unieke jurk waarmee je elke man kan verrassen. Laat jezelf zien en geniet van jouw ultieme verleidingskracht!

Veelgestelde vragen over Mandy Mystery Lingerie Spannende Mini Jurk met Lange mouwen en Licht Transparant voor Ultieme Verleiding One Size.

De maat van Mandy Mystery Lingerie Spannende Mini Jurk met Lange mouwen en Licht Transparant voor Ultieme Verleiding One Size. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: One size

Mandy Mystery Lingerie Spannende Mini Jurk met Lange mouwen en Licht Transparant voor Ultieme Verleiding One Size. heeft een , is Zwart van kleur en heeft een open kruis: .

Mandy Mystery Lingerie Spannende Mini Jurk met Lange mouwen en Licht Transparant voor Ultieme Verleiding One Size. is een gemaakt van Polyamide en heeft als sluiting: .

Je kunt Mandy Mystery Lingerie Spannende Mini Jurk met Lange mouwen en Licht Transparant voor Ultieme Verleiding One Size. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Mandy Mystery Lingerie Spannende Mini Jurk met Lange mouwen en Licht Transparant voor Ultieme Verleiding One Size. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie