1. Amorable Erotische String -Tanga Voor Heren One Size Slip Lingerie Voor Mannen.

Amorable Erotische String -Tanga Voor Heren One Size Slip Lingerie Voor Mannen.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Amorable Erotische String -Tanga Voor Heren One Size Slip Lingerie Voor Mannen.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Amorable Erotische String -Tanga Voor Heren One Size Slip Lingerie Voor Mannen. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Amorable Erotische String -Tanga Voor Heren One Size Slip Lingerie Voor Mannen.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Strings Strings & Slips

BH-maat

Special look

Kant

Kledingmaat

One size

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyamide

Open kruis

Nee

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Amorable Erotische String -Tanga Voor Heren One Size Slip Lingerie Voor Mannen.

De Amorable herenstring is de perfecte combinatie van stijl, comfort en verleiding. Deze herenstring is gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal dat voor een zachte en soepele pasvorm zorgt. Met de tanga- en slipsnit accentueert de slip uw lichaam op een sexy en verleidelijke manier. Deze string voor heren is ideaal voor een speciale gelegenheid of een spannende avond thuis. U zult zeker verrast worden door de ultieme mix van comfort, stijl en sensualiteit die deze string biedt. Probeer het vandaag nog uit en ervaar de verrukkingen van deze herenstring!

Veelgestelde vragen over Amorable Erotische String -Tanga Voor Heren One Size Slip Lingerie Voor Mannen.

De maat van Amorable Erotische String -Tanga Voor Heren One Size Slip Lingerie Voor Mannen. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: One size

Amorable Erotische String -Tanga Voor Heren One Size Slip Lingerie Voor Mannen. heeft een Kant, is Zwart van kleur en heeft een open kruis: Nee.

Amorable Erotische String -Tanga Voor Heren One Size Slip Lingerie Voor Mannen. is een gemaakt van Polyamide en heeft als sluiting: .

Je kunt Amorable Erotische String -Tanga Voor Heren One Size Slip Lingerie Voor Mannen. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Amorable Erotische String -Tanga Voor Heren One Size Slip Lingerie Voor Mannen. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie