1. String Fashion string G-string Sexy string Lingerie M - Erotiek Slip Ondergoed Underwear.

String Fashion string G-string Sexy string Lingerie M - Erotiek Slip Ondergoed Underwear.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje String Fashion string G-string Sexy string Lingerie M - Erotiek Slip Ondergoed Underwear.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met String Fashion string G-string Sexy string Lingerie M - Erotiek Slip Ondergoed Underwear. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties String Fashion string G-string Sexy string Lingerie M - Erotiek Slip Ondergoed Underwear.

Merk

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Strings Strings & Slips

BH-maat

Special look

Niet van toepassing

Kledingmaat

M

Kleur

Wit

Materiaal

100% polyester

Open kruis

Nee

Type BH

Sluiting

Omschrijving van String Fashion string G-string Sexy string Lingerie M - Erotiek Slip Ondergoed Underwear.

Gemaakt van hoogwaardig materiaal, deze String Fashion string G-string Sexy string Lingerie M - Erotiek Slip Ondergoed Underwear is perfect om jouw figuur te laten zien. De lingerie is gemaakt van zacht, elastisch materiaal dat je lichaam perfect accentueert. Het bevat ook een kanten achterzijde met een mooi detail dat je figuur charmant omkadert. Deze string is gemaakt met een klassiek ontwerp, waardoor hij elegant genoeg is voor elke gelegenheid. Of je nu een romantische avond in de slaapkamer wilt of een avond uit met je geliefde, deze lingerie zal je er perfect uit laten zien. Met een mix van comfort en sex-appeal, is dit de perfecte slip voor elke vrouw die van mode houdt.

Veelgestelde vragen over String Fashion string G-string Sexy string Lingerie M - Erotiek Slip Ondergoed Underwear.

De maat van String Fashion string G-string Sexy string Lingerie M - Erotiek Slip Ondergoed Underwear. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: M

String Fashion string G-string Sexy string Lingerie M - Erotiek Slip Ondergoed Underwear. heeft een Niet van toepassing, is Wit van kleur en heeft een open kruis: Nee.

String Fashion string G-string Sexy string Lingerie M - Erotiek Slip Ondergoed Underwear. is een gemaakt van 100% polyester en heeft als sluiting: .

Je kunt String Fashion string G-string Sexy string Lingerie M - Erotiek Slip Ondergoed Underwear. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar String Fashion string G-string Sexy string Lingerie M - Erotiek Slip Ondergoed Underwear. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie