1. Nachtjapon-Sexy-Roze-Dames-Lingerie-Kant-Glimmend-Goedkoop-Vrouwen-Opwindend-Kort model.

Nachtjapon-Sexy-Roze-Dames-Lingerie-Kant-Glimmend-Goedkoop-Vrouwen-Opwindend-Kort model.

5/5

Verwen jezelf en/of je partner het nieuwe sexy lingerie setje Nachtjapon-Sexy-Roze-Dames-Lingerie-Kant-Glimmend-Goedkoop-Vrouwen-Opwindend-Kort model.. Een lingerie-setje kopen hoeft niet alleen voor speciale gelegenheiden te zijn. Soms voelt het gewoon goed om je sexy te voelen. Met Nachtjapon-Sexy-Roze-Dames-Lingerie-Kant-Glimmend-Goedkoop-Vrouwen-Opwindend-Kort model. krijg je dit voor elkaar en ben je bovendien zeker dat het lekker zit. Bekijk de informatie op deze pagina en bestel het makkelijk online.

Specificaties Nachtjapon-Sexy-Roze-Dames-Lingerie-Kant-Glimmend-Goedkoop-Vrouwen-Opwindend-Kort model.

Merk

Merkloos / Sans marque

Categorieën

Erotiek Sexy lingerie Sexy nachtmode Nachtjurkjes

BH-maat

Special look

Kledingmaat

XXS/XS

Kleur

Roze

Materiaal

Polyester

Open kruis

Type BH

Sluiting

Omschrijving van Nachtjapon-Sexy-Roze-Dames-Lingerie-Kant-Glimmend-Goedkoop-Vrouwen-Opwindend-Kort model.

Deze prachtige nachtjapon van satijn is perfect voor een romantisch avondje. De glimmende stof zorgt voor een luxe uitstraling. De kleur roze maakt de nachtjapon extra vrouwelijk en sexy. De korte pasvorm is zeer flatterend en met de bijpassende string erbij versterkt het de opwindende look. De nachtjapon is gemaakt van hoogwaardige stoffen, waardoor hij zacht aanvoelt en lang mee gaat. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat hij voor iedereen geschikt is. De nachtjapon is bovendien zeer betaalbaar, zodat je geen diepgaand gat in je portemonnee hoeft te maken. Kortom: de perfecte combinatie van kwaliteit, stijl en betaalbaarheid.

Veelgestelde vragen over Nachtjapon-Sexy-Roze-Dames-Lingerie-Kant-Glimmend-Goedkoop-Vrouwen-Opwindend-Kort model.

De maat van Nachtjapon-Sexy-Roze-Dames-Lingerie-Kant-Glimmend-Goedkoop-Vrouwen-Opwindend-Kort model. is als volgt:

BH-maat:

Kledingmaat: XXS/XS

Nachtjapon-Sexy-Roze-Dames-Lingerie-Kant-Glimmend-Goedkoop-Vrouwen-Opwindend-Kort model. heeft een , is Roze van kleur en heeft een open kruis: .

Nachtjapon-Sexy-Roze-Dames-Lingerie-Kant-Glimmend-Goedkoop-Vrouwen-Opwindend-Kort model. is een gemaakt van Polyester en heeft als sluiting: .

Je kunt Nachtjapon-Sexy-Roze-Dames-Lingerie-Kant-Glimmend-Goedkoop-Vrouwen-Opwindend-Kort model. aankopen via deze link. Wij verkopen het product niet zelf.

Wij hebben onderzocht waar Nachtjapon-Sexy-Roze-Dames-Lingerie-Kant-Glimmend-Goedkoop-Vrouwen-Opwindend-Kort model. voor een goede prijs aan te kopen is. Bekijk de prijs hier.

Bekijk ook andere lingerie